úterý 21. května 2019

Smaltove nadobi

Kupte si ten nejlepší smaltovaný hrnec, rendlík, smaltovaný pekáč, či pánev. Jedinečná nabídka kvalitního českého nádobí vyráběného v Českých Budějovicích. Neváhejte vyzkoušet kvalitu, kterou ve svých dománostech měli již Vaši prarodiče a která stále slouží k naprosté spokojenosti valné většiny uživatelů.


Jako jediní na trhu provádíme renovace smaltového povrchu starožitných litinových výrobků. Už jsme u nás odmastili, očistili, ožíhali, opískovali, osmaltovali a až třikrát za sebou v pecích vypálili doslova kdeco.

Myslíte si, že je smaltové nádobí „out“, nebo si s ním připadáte jako před několika desítkami let? Je to sice nádobí, které používaly naše babičky, ale ne vše staré je nutně špatné! Toto nádobí se velmi lehce umývá a udrží si svůj nový vzhled. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Plechové smaltované nádobí.

Nádobí je určeno k vaření, ohřevu a uchovávání jídel a nápojů. Určeno pro použití na všech druzích sporáků, přímém ohni, pro umývání v myčce na nádobí. Vyberte si u nás kvalitní smaltované nádobí, které má dlouhou životnost a podporuje zdravé vaření.


Ve Vaší kuchyni se bude jistě vyjímat. SFINX ve Vrátě u Českých Budějovic. Jste vyznavači klasiky v kuchyni?


Pokud ano, jistě Vás potěšíme naší nabídkou smaltovaných hrnců, kastrolů a poklic. Ano, použití nádobí má skutečně vliv na kvalitu připravených pokrmů. Nejvhodnějšími materiály pro vaření jsou z hlediska zdravotní nezávadnosti sklo, kvalitní keramika, smaltové nádobí (nepoškozené) a nádobí z nejedovatých kovů, např.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Důraz u tohoto nádobí je kladen na praktičnost více než na design. Tomuto cíli podřizuje všechny ostatní procesy a postupy. Věříme, že s naším nádobím může být spokojen opravdu každý a naší nejlepší vizitkou jsou milióny spokojených zákazníků po celém světě, kteří si vybrali naše nádobí pro to nejkvalitnější vaření. Džbán z ocelového plechu pokrytý smaltem.


Kromě estetického aspektu stojí za to, aby se to vyznačovalo jeho vysoce pro-zdravotními vlastnostmi, protože džbán může být použit nejen pro dekorativní účely, ale především funkční.

Dobře se udržuje, je zdravotně nezávadné a navíc i levné. Smaltovaný džbán je produkt výjimečné kvality. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vybírejte si Sady nádobí podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Přihlaste se k odběru novinek a budete vědět o zlevněném zboží i novinkách jako první! Na výběr máte ze smaltované litiny či litiny surové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky