úterý 7. května 2019

Pekáč na buchty

Očištěné brambory uvaříme ve slupce a po zchladnutí nakrájíme na kolečka. Lilky oloupeme, nakrájíme rovněž na kolečka, z obou stran osolíme a necháme aspoň půl hodiny vypotit. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Kameninový pekáč vhodný na maso nebo buchty.

Jak mít na břiše pekáč buchet bez použití vybavení. Pekáč má hnědou glazuru. Mnoha lidem se líbí takzvaný pekáč buchet na břiše, ale ne každý si může dovolit permanentku do posilovny, nebo drahé vybavení. Keď máme nakysnuté cesto, tak si ho pokrájame na kúsky a každý kúsok naplníme lekvárom a ztočíme do tvaru buchty. Formu alebo plech (v mojom prípade formu) vymastíme olejom.


Dáme do nej buchty , ktoré pomastíme olejom a necháme ešte kysnúť minút. Zatiaľ čo nám kysnú buchty , tak si zapneme trúbu.

Ted uz jen cekam, az trochu vychladnou, abych zjistila, co mi v nich vlastne zbylo. A ja se tak strasne tesila na cesky buchty. Těsto rozválejte na asi centimetr silný plát a nakrájejte na čtverečky × cm. Rozdělte na ně náplň i vlašské ořechy a vytvarujte buchty. V pekáči pak rozehřejte máslo, buchty v něm ze všech stran smočte a vyskládejte (spojem dolů) do řad.


Kynuté buchty na pekáč. Zamotejte a dobře přitiskněte k sobě. Buchty nechte v pekáči ještě čtvrt.


Uložte spojem dolů volně na pekáč , nemačkejte buchty těsně vedle sebe, musí mít místo na kynutí, mezery se vyplní. Silikonová forma na pečení - pekáč. Snadné mytí v myčce nádobí, jsou velmi skladné. Když vyplníme pekáč , pečeme ve vyhřáté troubě při 1°C dozlatova.


Ještě teplé buchty potřeme rozpuštěným máslem smíchaným s rumem. Náplně do českých buchet. Každou buchtu důkladně ze všech stran pomažeme sádlem.


Na závěr potřeme zbylým sádlem i vrchní stranu buchet.

Na malý plech nebo pekáč. Korpus po vychladnutí potřít marmeládou a navrstvit punčovinu. Na pekáč klaďte buchty s rozestupy, protože budou stále kynout. Každou řádku ihned pomažte máslem, aby se buchty později neslepily.


Hliníkový pekáč využijete jako klasický pekáč s víkem na přípravu masa, ale i jeho díly samostatně – horní díl jako mělký pekáč nebo pánev na pečení i smažení. Jak si na břiše vypracovat pekáč buchet za jeden měsíc. Vypracované břicho pro vás může být stejně nepředstavitelnou věcí jako například zdolání Mount Everestu, ovšem se správným tréninkovým režimem, zdravým stravováním a trochou odhodlání. Navíc scéna, kdy Klára peče, aby zapomněla na svoje trápení, mě vyloženě dostala.


Snad každá ženská to alespoň jednou zažila. Krizovou životní situaci, s kterou v dané chvíli nemůže. Buchtičky položíme spojem dolů na máslem vymazaný pekáč , při čemž je po stranách pomažeme rozehřátým máslem a dáme ještě vykynout.


Prochladlé vyklopíme na talíř a. Opatrně zaděláme a pokládáme na vymazaný pekáč , každou buchtu pomažeme olejem a necháme ještě aspoň min. Pak pekáč vložíme do vyhřáté trouby a upečeme asi při 220°C asi min. Upečené buchty předěláme na talíř a pocukrujeme. Z těsta tvoříme kuličky na tác. Až máme všechno těsto spotřebované, začneme od první kuličky roztahovat kuličky na placky, které plníme náplní.


Vršky buchtiček potřeme olejem a. Necháme ještě asi minut kynout. Dnes som robila parené buchty. Tak som postup rovno nafotografovala, možno sa zíde menej skúsených kuchárkam.


Neľakajte sa toho množstva cesta, čo bude na obrázku, miesila som z troch dávok, aby sa ušlo aj dcéram a vnučkám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky