pátek 24. května 2019

Prezentační systémy

Vaše osobní údaje nezveřejňujeme a nedáváme je k dispozici, využíváme je pouze pro vaši identifikaci v rámci interních procesů. Eshop na prezentační techniku. Prodáváme AV techniku, logo projektory, projekční plátna, řečnické systémy , majáky, ozvučení.


Informační rámečky a jejich držáky oceníte nejen při prezentacích na veletrzích a výstavách ale i při informování zákazníků o zboží v prodejně. V nabídce máme dva prezentační systémy – Durable, který tvoří řada rámečků i se stojany a rámečkový systém Tarifold. Co všechno jsou prezentační systémy ?

Zasloužíte si profesionální a designově působivou prezentaci, která adekvátně podtrhne kvalitu vašich. Vyrábíme, prodáváme a půjčujeme kvalitní prezentační systémy , mezi které patří prezentační stěny, textilní světelné a nesvětelné systémy z profilů Textil Frame, banerové rámy pro venkovní a vnitřní použití. Přenosné prezentační systémy , které dodáváme, jsou zcela mobilní, prostorově úsporné a vynikají velmi rychlým a snadným sestavením. Naše společnost Vám nabízí prezentační systémy , které jsou vhodné pro výstavy, prezentační , prodejní, kulturní, sportovní, společenské a jiné akce.


Prostě, kde potřebujete aby Vaše produkty, nabídka služeb nebo nějaké zdělení bylo řádně vidět. Montáž bez nářadí zvládne jediný člověk. Elegantní design ve spojení s vysokou funkčností a kv.


Vybavíme Vás na veletrhy, výstavy, porady, konference a další akce, kde budete za profíky.

V naší nabídce prezentačních systémů najdete jednoduchá, rychlá a cenově dostupná řešení. Lehce a rychle je složíte a oni budou věrně stát a sloužit svému účelu. Využijete je zejména na sebeprezentaci na veletrzích, výstavách a dalších propagačních akcích. Díky dobře provedené prezentační stěně zaujmete nové klienty.


Zvenčí poskytují systémy UniExpo potěšení svým designem, zevnitř prvotřídním zpracováním. Jsme výrobcem sortimentu prezentačních systémů, banner stojany, roll up systémy , zákaznické poutače, výstavní stěny, prezentační stolky, klaprámy, reklamní stojany a stojany na prospekty, stojany na prospekty a mincovníky. Z důvodu aktuálního dění kolem COVIDnení do odvolání možné zboží platit na dobírku či vyzvednout osobně.


Platba převodem nebo platební kartou je stále k dispozici. Jsou snadno sestavitelné, velmi stabilní a zajistí vám atraktivně vypadající velkou reklamní plochu, která přitáhne pozornost vašich zákazníků. Prezentační a reklamní stěny. Stejně oblíbené je také připevňování reklamních tabulí na ploty.


Tak například odolné venkovní vitríny jsou vysoce kvalitní a jednoduše se instalují, zaměříte-li se nicméně třeba na reklamní a prezentační poutače, jistě rovněž neprohloupíte. Již 10let vám prodáváme prezentační systémy jako roll up, pop up prezentační stěny, plakátové rámy a další. Naše tiskové výstupy jsou zkalibrovány a kvalita společně s rychlostí dodání jsou naše nejvýznamější přednosti – ihned po přijatelné ceně. Zabýváme se reklamou již několik let a náš team má zkušenosti s reklamou přes 1let, proto vám rádi pomůžeme vybrat ten správný produkt přímo pro vás.


Výstavní a prezentační systém X-module nabízí ucelené řešení pro výstavy a prezentace. Ještě nikdy nebyl výstavní systém tak flexibilní a variabilní. Jeho užití je velmi široké od prezentačních stojanů v libovolných tvarech až po rozsáhlé výstavní expozice.

Vítejte v našem obchodě. Společnost MH Technic s. Výstavní systémy jsou skvělý způsob, jak prezentovat svou značku nebo produkt a celkově se zviditelnit. V této kategorii můžete najít interiérové i exteriérové výstavní stěny, promostolky, degustační stánky a příbuzné příslušenství.


Zdokonalte prezentaci své firmy prostřednictvím nejstarší a nejefektivnější formy reklamy! Pro prezentace zboží, výrobků, reklamních motivů, aktuálních nabídek, přechodných i stálých expozic. Získejte přehled o slevách a akcích! Vhodné pro státní instituce a firmy.


Potiskneme, vyšijeme jakekoliv textilie již od jednoho kusu. Objednat skákací aktrakci. Vánoční otevírací doba: 23.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky