čtvrtek 23. května 2019

Kuchyňské nože opinel

Simplicity and Quality come together in an Opinel knife. Free Shipping Available. Tradiční francouzská značka nožů Opinel , sídlící uprostřed Savojských Alp, je živoucí legendou. Jejich nádherně jednoduché kuchyňské i kapesní nože s rukojeťmi z různých dřev, jakoby vzdávaly hold okolní krásné přírodě.


Díky preciznímu zpracování a prostému designu se nože Opinel proslavily po celém světě. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vneste do své kuchyně idylickou atmosféru francouzského venkova a vyberte si z kvalitních kuchyňských nožů Opinel v našem eshopu Kvalitní nože.


Od malých nožíků na zeleninu po kuchařské nože pro „dospěláky“, ze sérií Classic, Pop či Intempora je radost vybírat! Chcete nůž vpravdě kultovní? Zavírací, kuchyňské , příborové i pro děti.


Kuchyňské nože opinel

Jsou velmi lehké a spolehlivé. Kromě klasických zavíracích nožů, nabzí firma Opinel i zahradnické nože , kuchyňské nože a další. Kuchyňské nože Opinel jsou synonymem francouzské kultury a elegance.


Nože mají jednoduchý design, plně zaměřen na co nejvyšší funkčnost nože. Nože Opinel se vyrábějí přímo ve Francii, v regionu Savojských Alp. Podívejte se na naši širokou nabídku nožů Opinel. PŘIJALI JSME NEJVYŠŠÍ MOŽNÉ HYGIENICKÉ OPATŘENÍ, VAŠE ZÁSILKY JSOU STERILNĚ ZABALENÉ.


O osm let později si Opinel nechal registrovat obchodní známku s logem firmy: ruku s korunkou (main couronnée), to od té doby označuje všechny čepele nožů. Nože prodávali nejprve obchodní cestující, později Opinel začal i sám svou produkci vyvážet do Belgie a Itálie. Francouzské nože Opinel jsou již přes 1let ověřenou klasikou. Sandvik, která je vyhlášená pro svoji odolnost a dlouhotrvající ostrost.


Ostří může být rovné, zahnuté či vlnkované – dle použití nože. Kované i keramické kuchyňské nože na různé použití v širokém cenovém rozmezí. Přečtěte si článek o nožích ze Solingenu a vyberte si nože , které budou nejvíce vyhovovat právě vám. Novinky Akční nabídka Nákupní řád a obchodní podmínky O firm ě Kontakty. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Prodáváme nože , katany, manikůry a mnoho dalšího. Nůž číslo (s čepelí centimetru) je nejpoužívanějším běžnými uživateli, větší modely jsou používány při kempování nebo jako kuchyňské nože. Později se začal vyrábět i model 1 (Le Géant: Gigant) s čepelí cm.


Mikov- kuchyňské (3) Opinel (8) SEKIRYU (7) WUSAKI (1) Yaxell (2) Řadit podle: nejlevnější nejdražší. Tradiční zavírací nůž OPINEL s čepelí z extrémně tvrdé uhlíkové oceli. Böker Solingen Kuchařský nůž Forge 20cm. Lakovaná rukojeť je vyrobena z bukového dřeva.


Nože OPINEL Carbon mají od velikosti N°bezpečnostní pojistku Virobloc (VRN), která zajistí čepel před nechtěným otevřením nebo zavřením nože. VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, PROSÍM MÁME PROVOZ V BĚŽNÉM REŽIMU, FUNGUJEME! Postupem času se tato značka stala kultem díky svým zavíracím kapesním nožům. Nože francouzského Opinelu mají bukovou střenku a odolnou čepel. Pyšní se vysoce odolnou čepelí, která si ostrost drží po dlouhou dobu a snadno se brousí.


Morakniv jsou charakteristické kvalitním zpracováním. A Victorinox netřeba představovat. Tyto nože proslavily francouzského výrobce svou mimořádnou kvalitou a jednoduchým osobitým designem. V současné době se nože OPINEL prodávají po celém světě rychlostí 3nožů za hodinu. Veškerá výroba značky OPINEL probíhá i dnes tradičními ověřenými postupy.


Továrna se nachází v Chambéry v Savojských Alpách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky