pondělí 25. července 2016

Porcelánové pivní podtácky

Porcelánové pivní podtácky

Vyrábíme originální, ručně dělané pivní podtácky. Neděláme sériovou výrobu tisíce stejných kusů, děláme malé série a děláme výrobu na zakázku. Ať se Vám tu líbí a pivo nám chutná ! Vynikající odolnost, česká výroba a více než stoletá tradice. To jsou konvice značek Langenthal, Lilien, G. Pivní tácky, porcelánové podtácky.


Možnost výroby tácku s logem (od 1ks). Porcelánové podtácky na pivo a jiné nápoje s potiskem loga. Vnější průměr 12cm, průměr vnitřního terče je 5cm. Zde naleznete mé chyběnky tácků, tzn.


Nechybí vám doma například ohříváček, otvírák nebo stylová přepravka? V této sekci naleznete vybavení a pomůcky, které by neměly chybět žádnému správnému pivaři. Především si prohlédněte naši nabídku keramických pivních podtácků, které ochrání váš stůl i příjemně načatý pivní večer od zkázy.


Obchod s výčepními zařízeními, pivní kosmetikou a sběratelskými předměty s pivní tématikou. Vážení zákazníci, v návaznosti na vyhlášení karantény a mimořádného stavu je prodejna do odvolání uzavřena, probíhá pouze výdej a expedice objednávek od 7-hodin. Styl skandinávský retro vintage provence venkovský minimalistický industriální moderní.


Tácek klasický pod pivní půllitr z prvotřídního porcelánu. Podtácky Asa imitace kůže, černá - Sada kusů. Potěšte své přátele nebo hosty vaší restaurace drobným dárkem.


Porcelánové pivní podtácky

Katalog pivních tácků České republiky, koupit pivní tácky na serveru Aukro. Na podtácky můžeme natisknout a vypálit Vaše logo ve středovém místě. Možné dekorace: potisk, pískování, vybarvené pískování. Do sbírky koupím staré láhve od piva,sodovky,sifonu a mléka s litými nápisy ve skl.


Ostatní - Pivni podtacky bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Nabízíme téměř výhradně porcelánové výrobky. Porcelán je pro kulturu a kvalitu stolování nejvhodnější materiál. Výroba porcelánu má v Čechách dlouhou tradici, kterou stojí za to rozvíjet a podporovat.


Stejným způsobem se snažíme přistupovat k nabídce českého skla. Vítejte, právě jste se ocitly na stránkách sběratele pivních tácků a stojánků z Brna. Chceme potěšit všechny pravé pivaře, pivní fajnšmekry a znalce.


Porcelánové pivní podtácky

Vybavte se u nás ručně výráběnými půllitry, korbely, džbány, pivní literaturou a dalšími originálními dárky. Korkové podtácky jsou shora lesklé, dolní část je z korku. Materiál MDF je dřevovláknitá deska, která se vyrábí bez lepení, shora je podtácek opět lesklý.


Dostupnost: Skladem ks. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Moderní šesti barevný tisk na Vaše podtácky zaručí brilantní barvy pro Vaší oblíbenou fotografii. Matný povrch podtácků je odolný proti poškrábání a velmi dobře omyvatelný.


Porcelánové pivní podtácky

Překvapte své blízké nebo přátele s touto unikátní dekorací na každý jídelní stůl. Aukce Kč s dopravou Kč. Vážní zájemci a zájemkyně, prosím uveďte svůj kontakt a informaci KDY můžete vyzvednout. Prosté „mám zájem” nestačí. Pokud si nejste jistí, zda danou věc můžete vyzvednout v následujících dnech, přenechte ji prosím.


Spektrum tvarů pivních tácků je opravdu široké – kulatý, hranatý nebo speciální formát. Pokud si nevyberete z již existujících výsekových forem, je možné nechat vyrobit jakoukoliv novou. BLOMUS Set podložek pod sklenice TRAYAN. Blomus Set podtácků nerez H 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky