čtvrtek 14. července 2016

Stínící tkanina na plot

Stínící tkanina na plot

Jako další variantu přírodního vzhledu k zastínění plotu (ale také pergol, balkonů, atd.) nabízíme rákosovou rohož nebo štípaný bambus. Barva sítě na plot TEX: Elegantní provedení v zelené barvě poskytuje přirozený přechod mezi zahradou a okolím, dodá Vašemu pozemku příjemný vzhled a chrání před zvědavými pohledy. Stínící tkaniny, Levný plot. Míra zastínění se pohybuje od do. Rašlové úplety můžete použít nejen na zahradě, ale i ve skleníku na ochranu rostlin před prudkým sluncem, nebo na stavbě proti poletujícímu prachu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pro účely zastínění nabízíme hned několik druhů materiálů.


Z přírodních materiálů štípaný bambus nebo rákosové rohože. Z umělých materiálů stínící tkaniny nebo imitaci živých plotů v rolích. Prodej pouze po celých rolích. Díky těmto sítím dokážete během chvilky zastínit vaše soukromí na plotech balkónech apod od zvědavých očí. STÍNÍCÍ TKANINA - stínící úplet - stínící tkanina na plot.


Síť na plot TEX se staly moderním hitem dnešních okrasných zahrad. Montážní postup pro stínící tkaninu: Tkaninu po vyjmutí z obalu přiložíme k plotu a pomocí zahradnického drátu připevníme k hornímu okraji plotu (s ohledem na výšku stínící tkaniny). Nejnovější stínící tkanina na plot na trhu. Takto umístíme cca - m. Výhodou je snadná a rychlá instalace pomocí ok na okraji sítích a dlouhá životnost.


Clona na plot poskytuje stínění , snadno se instaluje a nerozpadá se ani po řezání. Použití stínících sítí, tkanin na plotové pletivo: zastínění plotů (stínící tkanina , sítě na plot ), přistínění pergol, přístřešků, teras, stínící sítě pro zahrady, do skleníku, velkopole, k ochraně pískovišť, k zvyšení soukromí na balkony, bezpečnostní zástěna stavebních prací. Pak doporučujeme populární umělý živý plot.


Stínící tkanina na plot

Jde také o velmi efektivní zastínění plotu a lze ho použít rovněž na balkóně kolem zábradlí. Umělý živý plot u nás seženete levně a hlavně je neopadavý a celoročně zelený, věrohodně imituje živý plot z jehličnanů. Síť je v obou podélných okrajích vyztužena zesílenými pásy útku 2x15mm pro bezpečné upevnění vázacími pásky. Oblíbené kvalitní stínící sítě na plot z příze plochých vláken na osnově a dvojitých vláken útku Barva: tmavě hnědá = dark brownŠíře: 1cmStínivost:. Pro uchycení stínící tkaniny na plot doporučujeme použít vázací drát.


Vybírat můžete z různých stupňů zastínění a výšek stínících tkanin. Stínicí tkanina skvěle poslouží jako clona nebo na oddělení prostoru. Navíc vám stínicí tkanina dopřeje dostatek soukromí před zraky kolemjdoucích. Nemusíte se bát ani instalace.


Stínící tkanina na plot

Už pouhým zavěšením nad venkovní posezení si vytvoříte přístřešek, který Vás ochrání před slunečním zářením a deštěm. Pokud hledáte dokonale bezúdržbový a levný prostředek pro vytvoření stínu a soukromí na Vaší zahradě, doporučujeme projít si naši nabídku stínících tkanin na plot nebo balkon. Výhoda stínící tkaniny oproti přírodním stínícím materiálům spočívá zejména v možnosti zvolit si stupeň zastínění, a také v široké barevné škále. Stále více lidí chce mít na své zahradě soukromí. Pro zastínění oplocení můžeme doporučit dvojí typ – zelenou stínící tkaninu Soleado, nebo přírodní štípaný bambus.


Jedná se o clony na plot , které mají vysoké procento krytí. Cena je za celou roli metrů. Plachta na plot je zhotovena z vysoce kvalitní HD-PE dvojitě tkané příze z plochých zelených pásků na osnově a dvojitých černých vláken útku.


Hnědá stínící tkanina na plot Soleado Corten se zastíněním je určená pro dočasné oplocení nebo snížení průhlednosti plotů, případně k zastínění rostlinných kultur.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky