pátek 29. července 2016

Bambusova osuska

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prohlášením v nadpisu bych mohla celou recenzi ukončit, protože nad bambusovou osušku prostě není.


Už jste zkoušeli vyrobit dlouhý šikmý proužek podle našeho návodu?

Jestli ano a teď nevíte co s ním, mám pro Vás tip. Když děti vyrostly z oblíbených Tetra osušek, narazila jsem na Šijeme dětem na úžasné oboustranné bambusové froté. Bambusové osušky se právem těší čím dál větší oblibě v mnoha českých domácnostech.


Jsou odolné vůči bakteriím a plísním a velmi rychle schnou. Dobrou službu vám provedou nejen v koupelně, ale velmi vhodné jsou také do sauny, kde je vysoká vlhkost vzduchu. Bambusová osuška BAMBOO Exclusive - Šedá antracit 70x140.


Luxusní osuška ze směsi bavlny a bambusových vláken.

Osušky díky vysokému poměru bambusového vlákna mají vynikající savou schopnost a jsou krásně hebké. Prosíme Vás o trpezlivosť, robíme, čo je v našich silách, aby sa k vám vaše objednávky dostali čo najskôr. Z dôvodu veľkého množstva objednávok však môžu byť doručené s omeškaním.


Tento web používa súbory cookies. Dotknutá osoba stlačením tlačidla „ROZUMIEM“ potvrdzuje, že bola oboznámená s uvedenými informáciami a súhlasí s nimi. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma bambusová osuška. Ušetříte tak čas i peníze. Zdobí ji elegantní zlatá bordura s motivem bambusu.


Jen pro zachování kvality materiálu a jeho savosti NEDOPORUČUJEME POUŽÍVAT AVIVÁŽNÍ PROSTŘEDKY. Použitý materiál je krásně hebký a příjemný na dotek. Zároveň s tím, ze Vám občas pošleme upozornění na akce, slevy apod. Barevná bambusová vysokogramážní osuška T-tomi z bambusového materiálu je vyrobena dvouvrstvou technologií dutinného tkaní.


Díky tomuto zpracování je bambusová osuška mnohonásobně savější, měkčí a jemnější než klasické bavlněné osušky. Osuška z kvalitního bambusového froté, na omak příjemná a měkká, vysoce savá. Zdobená bordurou s vetkanou saténovou přízí, etiketa vhodná také jako závěsné poutko.


Aktuálně je SKLADEM Společně s ním i další kousky z kategorie Ručníky a osušky.

Stačí objednat a během pár dnů je u vás. Využijte DOPRAVU ZDARMA nebo náš věrnostní klub a nakupte se slevou. U nás máte ⚡ dní na vrácení zboží a ⚡ dní na výměnu. Výhody bambusového vlákna spočívají zejména ve vyšší savosti.


Materiál obsahuje bambus a bavlna. Lola – bambusová osuška je vyrobena z bambusového vlákna ve smyčce, díky čemuž dopřejete své pokožce nejvyšší stupeň hýčkání a péče. Kvalitní bambusové osušky jsou vyrobeny z velmi jemných a kvalitních bambusových vláken, což při jejich vysokém obsahu zaručuje hebkost, měkkost a výbornou savost již od prvního použití.


Bambusové vlákna majú antibakteriálne, protiplesňové a antistatické vlastnosti, ktoré prirodzene brzdia množenie baktérií bez použitia chemických prísad.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky