pátek 15. července 2016

Odsavač par mora ot 631 x

Odsavač par mora ot 631 x

Díky posuvnému čelu odsavač dokonale splyne s kuchyňskou linkou, protože motor s horním odtahem je skrytý uvnitř skříňky. Vďaka posuvnému čelu odsávač dokonale splynie s kuchynskou linkou, pretože motor s horným odťahom je skrytý vo vnútri skrinky. Model OT 6X skloubí právě všechny tyto zmíněné vlastnosti a zajistí ve vaší kuchyni čerstvý vzduch bez mastných par i při náročném vaření. Díky kovovým filtrům spolehlivě zachytává mastnoty, vzduch pak čistí pomocí recirkulace či odsáváním do komína.


Mora OT 6X od 4€ - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Digestor je zaradený do energetickej triedy E. Jeho hlučnosť dosahuje dB. Ponúka výkonové stupne, ktoré sa nastavujú mechanicky. Pracovná plocha je osvetľovaná pomocou halogénových žiaroviek.


Mastnoty spolehlivě zachytávají kovové flitry, které lze vyjmout a omýt v myčce. Vestavný odsavač par je součástí horní skříňky nad sporákem. Vynásobte si výšku, šířku a délku vaší kuchyně a pokud dostanete číslo od 20–m tuto digestoř můžete určitě pořídit.


Model OT 6W skloubí právě všechny tyto zmíněné vlastnosti a zajistí ve vaší kuchyni čerstvý vzduch bez mastných par i při náročném vaření. Podvěsný odsavač par je klasika mezi odsavači. V tejto kategórii nájdete kompletný sortiment odsávačov pár podľa vašich požiadaviek.


Choose the perfect machine from over 200listings. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vyberte si vstavané výsuvné odsavače par (digestoře) českej značky MORA.


V ponuke tiež vstavané výsuvné odsavače par , vhodné aj do bytov v panelových domoch. MORA OT651X od 7€ - Heureka. Model OT 6GX skloubí právě všechny tyto zmíněné vlastnosti a zajistí ve vaší kuchyni čerstvý vzduch bez mastných par i při náročném vaření. Odsávač je vybavený kovovým umývateľným filtrom pre zachytávanie mastnôt.


Vďaka svojim menším rozmerom sa ideálne hodí do malých kuchýň. Odsavac par mora ot 6x nerez. Využít můžete odtahu do komína i recirkulace vzduchu přes uhlí. Výsuvný odsavač je v krásném nerezovém provedení s elegantní černou lištou vpř edu. Pracovní desku budete mít dokonale osvětlenou díky halogenovým žárovkám , ty jsou umístěné v zadní části odsavače, takže neoslňují při vaření.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Pracovní desku pod odsavačem dokonale osvětlují halogenové žárovky, příhodně umístěné v zadní části odsavače, takže neoslňují při vaření.


Výhodné ceny máme pre všetkých zákazníkov. Model OT 6MX skloubí právě všechny tyto zmíněné vlastnosti a zajistí ve vaší kuchyni čerstvý vzduch bez mastných par i při náročném vaření. IHNED k odeslání, u Vás již 7.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky