pondělí 4. července 2016

Bambusové prostěradlo

Bambusová prostěradla nejsou jen příjemným doplňkem do ložnice, udělají vám totiž službu k nezaplacení. Hypoalergenní materiál, ze kterého jsou vyrobena, je odolný vůči bakteriím, plísním, a dokonce i škůdcům. Bambusové prostěradlo - luxus, který ocení i ti nejnáročnější.


Díky svým výborným absorpčním schopnostem okamžitě odvádí veškerou vlhkost a zachovávají si maximální prodyšnost. Cookies na stránkách JK-plet. Používáme cookies pro podporu interaktivních funkcí, jako je přihlašování a hlasování. Také dovolujeme našim důvěryhodným mediálním partnerům analyzovat využívání našich stránek.


Kromě toho, že jsou přirozeně antibakteriální, hypoalergenní a skvěle odvádějí vlhkost, jsou také nesmírně hebká a pohodlná. Ještě dodejme, že je samozřejmostí, že. Jsou vyrobena z extrémně jemného materiálu, který používáme i pro naše skvělé bambusové.


Froté prostěradlo lze sušit v sušičce. Měkký a příjemný materiál zaručuje příjemný spánek, protože udržuje teplo a pohlcuje vlhkost. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality.


Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Kvalitní prostěradlo je nedílnou součástí lůžka. Aby dobře sloužilo, musí dobře sedět na matraci, mít příjemný povrch a také krásné a kvalitní barvy. U nás si pohodlně vyberete barvu sladěnou s povlečením, široká nabídka materiálů a rozměrů nabízí řešení téměř pro každou matraci, včetně atypických.


Požadavky na prostěradlo jsou jasné. Musí ladit se vzorem povlečení a hlavně být příjemné na dotek. Velmi oblíbeným výrobcem, a to nejen povlečení, je česká firma s dlouholetou tradicí Dadka Vracov.


Free Shipping Available. Zdravý spánek je nedílnou součástí života. V posteli strávíte celou jeho třetinu. V našem eshopu si vyberete z široké škály ložního povlečení nejrůznějších dezénů, barev a použitých materiálů. Vlastnosti saténového povlečení.


Prostěradlo z bambusové tkaniny, určený pro dětskou postýlku. Ptostěradlo je na elastickém pásku, extrémně měkké a mazlivé. Luxusní bambusové prostěradlo s gumou v barvě ecru do postýlky.


Díky kvalitnímu materiálu bude mít vaše batole opravdu pohodlný spánek. Je vyrobeno z příjemné na dotek, pružné bambusové viskózy s elastinem (). Hladké bavlněné prostěradlo je klasika, která nezklame. Je skvělou volbou pro každou domácnost, ale i pro hotely, či školky. Bavlněné prostěradlo je lehké, prodyšné a 1 přírodní, takže si příjemný spánek mohou dopřát i alergici a osoby s citlivou pokožkou.


Vhodně vybrané prostěradlo je nedílnou součástí každé postele. Aby odvedlo dobrou službu, mělo by snadno sedět na matraci, barevně se ladit s povlečením a být příjemné na omak. V této kategorii vám nabídneme širokou paletu prostěradel nejrůznějších materiálů a rozměrů.


Dáváte přednost oblíbenému froté?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky