čtvrtek 21. července 2016

Náhradní díly indesit

Nabízí moderní spotřebiče s čistým designem a šikovnými technologiemi pro pohodlnější život. ESHOP FUNGUJE BEZE ZMĚN - Zboží odesíláme každý den, doručení PPL je většinou do následujícího dne. Výdejní místo pro OSOBNÍ ODBĚR eshopu v místě Horní Beřkovice ( mezi Mělníkem a Roudnicí nad Labem) funguje také beze změn.


Využijte značkový AP Servis – oficiálního partnera Whirlpool ČR. Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available. Shop Our Selection of Fridge Parts. High Quality, Low Price.


Find the Right One for You! Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.


Náhradní díly pro pračky,myčky nádobí, sušičky prádla, lednice, digestoře, mixery, šlehače. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Lednice - Katalog Lednice.


Dodáváme náhradní díly na ledničky jako jsou madla, držadla, police, držáky nebo termostaty. Porouchalo se kolečko, ucpala se myčka? Máme pro Vás nepřeberné množství dílů myčky, kolečka, filtr, koš, hadice, plovák, elektroniku. Zde nabízíme náhradní díly na pračky prádla. Odolnost gufera vůči vodě je nejdůležitější.


Náhradní díly indesit

BIX přepínač poloh trouby. Přepínač trouby je náhradní díl trouby INDESIT FI 5. Electrolux náhradní díly a příslušenství Electrolux náhradní díly a příslušenství. Objednejte si originální díly a příslušenství pro domácí spotřebiče - vysavače, chladničky, pračky atd.


Využíváním našich služeb s jejich použív. Prodám náhradní díly z pračky vrchem plněné pračky indesit WITL 1EU (obrázky nejsou moje a jsou tu jen pro představu) kromě základní desky, vrchních dvířek ,nádoby pracích prostředků, rámu, plechařiny a bubnu. Vše ostatní je (motor,čerpadlo,ovladaci panel,hadice,snímač hladiny,ventil atp.) a pasu.


Náhradní díly indesit

Kladka je vyrobena z plastu, kovový držák. POZOR - původní černá kladka, která má uprostřed místo matice závlačku, již výrobce nedodává. Tato kladka tedy nelze použít na sušičky, které mají kladku bez kovového držáku.


Indesit a Ariston, které mají kladku s držákem. Popis: použité, funkční, málo opotřebené, včetně velmi zachovalé topné spirály, velkého vstupního gumového těsnění, odtokového čerpadla, adt. Uhlík motoru kompletní s pouzdrem Rozměry uhlíku: 15mm x 5mm x 32mm Např. Můžete filtrovat značky a modely vozů, na které hledáte náhradní díly. Na výběr máte použité náhradní díly nebo nové originální i neoriginální autodíly.


Náhradní díly indesit

Nalezené náhradní díly si můžete seřadit podle ceny. Pokud zde nenaleznete požadovaný náhradní díl, navštivte naší sekci Vozy na náhradní díly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky