úterý 19. července 2016

Beko csa24022

Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


V chladicí části jsou pro vás připraveny police z bezpečnostního skla s možností nastavení výšky, dveřní poličky na vysoké a úzké potraviny a samostatná zásuvka, která zaručí dlouhodobější čerstvost a svěžest pro ovoce a zeleninu. Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Je vybavena mechanickou regulací teploty, zaměnitelným otevíráním dvířek a automatickým odmrazováním chladící části. Vybavena antibakteriální ochranou, možností otočení otevírání dveří a poličkami z tvrzeného skla. Same Day Shipping Available. Call Us Today for a Quote! Sizes and Styles to Fit Your Needs.


Find great deals on eBay for beko and beko fridge freezer. Low Cost Beko Dishwasher Spares.

Order By 9pm For Next Day Delivery! Roční spotřeba elektrické energie je 2kWh. Zajisté vás nezklame i nízká hlučnost s hodnotou dB. Kombinovaná chladnička má statický typ chlazení s klimatickou třídou SN.


Selectati din lista modelul cu numar produs (Model sasiu sau Ident-Nr) care se regaseste pe autocolantul lipit in frigider,combina frigorifica dvs. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online boltok kínálatából. Gratis Lieferung von Amazon ab 29€. Free Shipping Available. Genuine Beko Spare Parts.


Ročná spotreba elektrickej energie je 2kWh. Zaiste Vás nesklame ani nízka hlučnosť s hodnotou dB. S chladícím objemem 1litrů nabízí efektivní řešení pro uložení všech vašich potravin.


Využít můžete police z tvrzeného skla (výškově nastavitelné, nenastavitelná), zásuvku z průhledného plastu na ovoce a zeleninu nebo dveřní přihrádky pro účinné vychlazení nápojů ve stabilní poloze. Info o zpracování osobních údajů Správce os. Na odkladanie ovocia a zeleniny je chladiaca časť vybavená aj plastovou zásuvkou.


Dverné poličky sú vyrobené z plastu.

S chladiacim objemom 1litrov ponúka efektívne riešenie na uloženie všetkých vašich potravín. Využiť môžete police z tvrdeného skla (výškovo nastaviteľné, nenastaviteľná), zásuvku z priehľadného plastu na ovocie a zeleninu alebo dverné priehradky na účinné vychladenie nápojov v stabilnej. Lodówkę mam od dni, ładnie się prezentuje, oszczędna choć pierwszy dzień prawie cały czas agregat chodził. Volně stojící kombinovaná chladnička značky Beko , která zaujme jak atraktivní cenou, tak i maximálně praktickou výbavou. Hodí se ideálně do menších domácností, o čemž svědčí i její kompaktní rozměry a tichý chod pouhých dB.


Což znamená, že vaše spotřeba energie za hodin bude kW. Kombinace velkého prostoru, skvělé funkčnosti a výhodné ceny Sháníte dobrou a prostornou chladničku za přiměřenou cenu? Nemůžete najít návod k obsluze pro Váš nový Beko ? Jestliže jste ztratili nebo vyhodili CDčko s Beko manuálem a potřebujete poradit s nastavením, chybovou hláškou nebo Vás jen zajímá jaké možnosti a funkce výrobek Beko má, máte možnost stáhnout si návod k použití na webových stránkách Beko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky