čtvrtek 14. července 2016

Lžíce na zmrzlinu

Vynikající pro nabírání a podávání zmrzliny dětem. Tvar lžíce umožňuje snadné lízání zmrzliny, ochranný kroužek brání stékání rozpuštěné zmrzliny na dětskou rukojeť. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Lze zavěsit na kuchyňskou lištu. Nejstarší firmou ve městě Solingen je právě Zwilling.

Lžíci i se zmrzlinou mohou malí neposedové během lízání odložit. Lžíce z kvalitní nerezové oceli je bezpečná a pohodlná pro práci s potravinami. Vyznačuje se inovativním návrhem, moderním zpracováním a ergonomickým tvarem.


Rukojeť byla speciálně navržena tak. Rösle lžíce na zmrzlinu. Díky hladkému okraji této lžíce na zmrzlinu mohou být porce zmrzliny nebo podobných dezertů zformovány do atraktivních kulatých tvarů.


Nemusíte pokaždé chodit pro zmrzlinu do obchodu!

Pokud máte doma sůl, le mléko, cukr a několik uzavíratelných sáčků, můžete si ji vyrobit sami! Tento článek vám ukáže několik meto jak si vyrobit zmrzlinu v pohodlí domova. Představujeme Vám lžíci na zmrzlinu od společnosti KitchenAi která má robusní ergonomický tvar a dobře Vám tak sedne do ruky.


Lžíce na zmrzlinu vám umožní vytvářet bezchybné zmrzlinové poháry během chviličky. Nabírací lžíce na zmrzlinu z Mastradu v barvě růžové. Rozměry: 20cm x 4cm x 5cm. Plastová lžíce na zmrzlinu. Chcete-li uvolnit ledovou kuličku, zatlačte pružný silikon zpět.


Domácí zmrzlina recepty je velmi oblíbená zejména u dětí. Usnadněte si porcování zmrzliny pomocí této lžíce kterou vykrojíte stejně velké. Pokud zmrzlina povolí, doprovází její servírování vždy trochu nepořádku, anebo dokonce ulepené ruce. Osadit lžíci silikonovým límcem proti odkapávání je skvělý nápad. Pokud k této vychytávce přičtete ještě dokonale vyváženou rukojeť se závažím, díky kterému.


Zásluhou hladkého povrchu lžíce je možné porce zmrzliny či podobných dezertů formovat do pravidelných kulatých tvarů. Velice kvalitní zpracování zajišťuje správnou funkčnost. Obvykle by tedy recept na domácí zmrzlinu měl obsahovat pokyny typu “každou půl hodinu vytáhneme tuhnoucí zmrzlinu z mrazáku, rychle promixujeme a zase ji tam vrátíme.

Jenomže ne každý má tu možnost pohybovat se v těsné blízkosti kuchyně, aby byl včas u mrazáku. Neocenitelný pomocník při servírování zmrzliny to jsou lžíce a porcovače na zmrzlinu. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Chcete vědět, zda je cena 4Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Tvarovaná lžíce na zmrzlinu Bambini je vynikající pro nabírání a podávání zmrzliny dětem. Hlava lžíce je tvarována pro snadné nabírání zmrzliny z vaničky a její pohodlné lízání dětmi. Ochranný kroužek ve tvaru květu (pod hlavou lžíce ) brání stékání rozpuštěné zmrzliny na rukojeť. Kvalitní nerezová ocel, ze které byla lžíce vyrobena, zaručí dlouhodobé používání.


Průlomový návrh rukojeti, ergonomický tvar a geniální design je základ k úspěchu. Servírovací nádobí Chcete být styloví při servírování vámi připraveného jídla? A máte už servírovací tác nebo podnos?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky