pátek 1. července 2016

Odstavnovac snekovy

Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Pravidelné akce a slevy na Šnekové odšťavňovače. Concept, Kuvings, Philips a dalších. Nabízíme velmi kvalitní šnekové odšťavňovače Kuvings, Champion, Jupiter a další, které zajistí výrobu té nejzdravější šťávy. Hodí se také na odšťavnění listové zeleniny, bylin atd.


Nabízíme kvalitní odšťavňovače a mixéry různých značek a provedení.

Provádíme testy jednotlivých výrobků a odborně poradíme s výběrem vhodného odšťavňovače či mixéru. V zásadě existují dvě techniky k získání šťávy z ovoce a zeleniny. První z nich je pomocí odstředivé síly, která vyhání šťávu z nastrouhaného ovoce nebo zeleniny a druhá je rozmělňovací technika, při níž se ovoce a zelenina drtí nejčastěji pomocí šnekové hřídele a následně se zachytává unikající šťáva.


Rádi pomůžeme vybrat odšťavňovač, který splní Vaše konkrétní požadavky. Ty, na rozdíl od běžných odstředivých, odšťavňují ve dvou fázích. Chcete si připravit lahodný nápoj z čerstvého ovoce? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vybírejte si Odšťavňovače podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Nízkootáčkové (šnekové) odšťavňovače získávají šťávu z ovoce a zeleniny lisováním a nikoli drcením (jako běžné odstředivé odšťavňovače).


Díky tomuto lisování získá odšťavňovač ze surovin více šťávy (až o polovinu, záleží na druhu surovin), a dokonce i za kratší čas. Kvalitní džus vyžaduje kvalitní ovoce a kvalitní přístroje. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat odšťavňovač. Kuvings, Champion, Omega, Sana) jsou univerzální odšťavňovače, které mají dobrou výtěžnost u různorodých surovin a dokáží odšťavňovat i listovou zeleninu, byliny nebo bobuloviny. GCombo Fit aneb kroky ke zdravému životnímu stylu.


Ve fitness světě znamená kombo sled kroků, které na sebe navazují, doplňují se a dohromady dávají dokonalý ideální celek. Kdo by neměl rád čerstvě vymačkanou šťávu třeba z pomeranče! Abyste si ji mohli dopřát i vy doma, od toho jsou tu šikovné přístroje - odšťavňovače.


Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Protišmykové nožičky Prístroj šťavu dôkladne lisuje, vďaka čomu sa môžete spoľahnúť na vyššiu výťažnosť, vyšší podiel antioxidantov, lahodnejšiu chuť, príjemnú sviežosť a menší podiel peny. Vyberajte si Odšťavovače podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. K designu ještě dodám, že nožičky jsou protiskluzové – mají přísavky, takže vám odšťavňovač během práce máte pořád hezky na místě.


Srovnání šnekového a odstředivého odšťavňovače. Oba tyto přístroje jsou moje a používám je.

Každý má své výhody a nevýhody. Odstředivka je levnější, ale některé suroviny. Zdravá šťáva ze šnekového odšťavňovače. Pokud stojíte před rozhodnutím, jaký vybrat konkrétní model odšťavňovače, musíte nejprve uvážit, zda vám bude vyhovovat více odstředivý nebo šnekový typ. Přípravu domácích šťáv ze zeleniny a ovoce zajistí odšťavňovače.


Základními druhy jsou šnekové a odstředivé odšťavňovače. Test odšťavňovačů ukázal, že zatímco jeden je pomalý a náročný na čištění, druhý má zase menší výtěžnost a je hlučnější. Současný popis vyhovuje.


Díky svému 72mm širokému plnicímu otvoru ušetříte spoustu času.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky