čtvrtek 28. července 2016

Mlynek na koreni

Průhledné doplňovací dvě komory umožňují sledovat naplněnost mlýnku. Kořenky slouží pro uschování různých druhů koření. Snadno se doplňují a mají různé typy otvorů pro pohodlné dávkování. Vyberte si sady kořenek s praktickým stojanem. Nesmí vám chybět ani mlýnek na koření, sůl nebo pepř, slánka a pepřenka.


Moderní elektrické mlýnky na pepř a sůl vyrobené z nerezavějící oceli nebo odolného plastu. Rakousku ze speciálního plastu. Před uvedením do prodeje jsme mlýnky rok intenzivně testovali a semleli na nich cca kg pepře a kg soli. Po roce používání mlecí plochy nejeví známky opotřebení. Nabízíme mlýnky na koření elektrické i mechanické.


Rustikální i elegantní provedení mlýnků ve dřevě, nerezu nebo akrylu. Nezbytný doplněk do každé kuchyně i na prostřený stůl. Nově jsme zařadili exklusivní výrobky značky Peugeot France.


Mlynek na koreni

Impresum Všeobecné obchodní podmínky Prohlášení o ochraně soukromí Právo na odstoupení od smlouvy Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pokud trávíte v kuchyni alespoň trochu času, určitě v ní nechybí koření. Aby vám vydrželo čerstvé a abyste měli přehle kde co máte, neměly by vám chybět ani kořenky a mlýnky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vyřizování, odesílání i výdej internetových objednávek probíhá jako obvykle.


Pouze prodejna supermarketu Eva. Mělníku je do odvolání preventivně uzavřena. Praktický pomocník do vaší kuchyně. Nerezový gravitační mlýnek na koření se čtyřmi skleněnými kořenkami na různé druhy koření. Jednoduché ovládání - stačí jen otočit a mlýnek mele.


Mlýnky jsou ve stylových. Keramické vnitřní tělo mlýnku. Nastavitelná hrubost mletí. Každá kořenka má své víčko. Pohon mlýnku na AAA baterie (nejsou součástí balení).


Je-li na prodávaném zboží, na jeho obalu, v návodu připojenému ke zboží nebo v reklamě v souladu s jinými právními předpisy uvedena doba, po kterou lze zboží použít, použijí se ustanovení o záruce za jakost. Zárukou za jakost se prodávající zavazuje, že zboží bude po určitou dobu způsobilé k použití pro. Ruční mlýnky na koření na Alza.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Umele kromě pepře a soli i všechny druhy koření. Jelikož keramika nerezaví, může být koření smícháno se solí a mleto společně.


Koření se vám bude vyměňovat snadněji. Můžete tak vytvořit vaši vlastní. Mlecí mechanismus v horní části zabraňuje rozsypání koření na stole nebo na polici.


Výrobek před prvním použitím umyjte. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky