úterý 19. července 2016

Beko csa 29023x

Celkový objem ledničky je 2l. Výhodou je automatické odmrazování a antibakteriální těsnění u chlazení. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Vnitřní prostor je opatřen antibakteriální vrstvou, které zajistí nepříznivé podmínky pro množení bakterií. A potraviny tak zůstanou déle čerstvé a zachovají si svoji kvalitu. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online boltok kínálatából. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Většinu prodávaných dílů máme skla. Prodáváme pouze originál. U nás nakoupíte pouze originální díly a příslušenství, které zajistí správnou funkci vašich spotřebičů. BEKO CSA 2M21X Nezbytnou součástí každé kuchyně je spolehlivá lednice, která zaručí vaším potravinám a pokrmům dlouhodobě bezpečné uložení a prodlouží tak výrazně jejich trvanlivost. Rychlé doručení nákupu.


Nyní vám právě takový model představuje renomovaný výrobce BEKO. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Lodówka posiada szklane półki w komorze chłodzenia oraz półki pełnej szerokości na drzwiach chłodziarki.


Sterowanie odbywa się mechanicznie, a całkowita pojemność urządzenia to 2litry netto. Lednice je navržená pro malé rodiny. Skvěle promyšlené vnitřní uspořádání Vám pomůže udržet pořádek v potravinách.


Free Shipping Available. Find great deals on eBay for beko and beko fridge freezer. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy.


Start Making Money Today. Visa BEKO nauja garantine technika geromis kainomis ! Zobacz inne Lodówki, najtańsze i najlepsze oferty. Středně velká kombinovaná lednice s mrákem od známého výrobce. Je velmi oblíbená především díky nízké pořizovací ceně. Bottle Holder, Bottle Tray, Door Shelf Dimensions.


Genuine Beko Spare Parts. Order Now For Next Day Delivery! Užšaldymo galingumas 3. Litrai Šaldytuvo talpa 1Litrai Bendra talpa: 2Litrai Šaldiklio efektyvumas be elektros srovės val.


Staklena polica za Beko frižidere dimenzija 4x 3mm. Chladnička je vybavená sklenenými policami a priehradkou na ovocie a zeleninu. Vo dverách umiestnite fľaše, vajíčka a veci, ktoré je nutné mať pri ruke. Pre prehľadné uchovanie mrazených potravín slúžia 3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky