čtvrtek 7. července 2016

Nastenna skrinka

Myslíte si, že do vašej kúpeľne sa nástenná skrinka nezmestí? Naša séria LILLÅNGEN vás rada presvedčí o opaku. Veď hĺbka tej najužšej skrinky je len cm!


Pozrite si našu ponuku nástenných skriniek do kúpeľne, vďaka ktorým vytvoríte praktický úložný priestor aj v tej najmenšej kúpeľni. Pri vytváraní svojej vysnívanej kuchyne by ste mali dostupný priestor využiť čo najviac – a to vrátane stien. Naše kuchynské nástenné diely a skrinky majú rôzne výšky, šírky, tvary či farby a niektoré sú dokonca vybavené zásuvkami, takže si môžete vybrať také, aké sa do vašej kuchyne hodia najviac.

Vyberte si skrinku do kúpeľne na jednom mieste. Nábytok - Nastenna skrinka bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Zariaďujete novú alebo práve zrekonštruovanú kúpeľňu? Nezabudnite na kúpeľňový nábytok, do ktorého si môžete uložiť nielen uteráky, osušky a čistiace prostriedky, ale aj desiatky ďalších drobností, ktoré jednoducho potrebujete.


Tovar dodávame vlastnou dopravou.

Doprava je zdarma na všetky výrobky, bez ohľadu na množstvo objednaného nábytku. Ohľadom termínu doručenia Vás budeme informovať minimálne jeden pracovný deň vopred telefonicky alebo prostredníctvom e-mailu. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Malá nástenná skrinka s policami z programu Planet - kombinácia svetlého dubového dekoru, bielej a morskej modrej farby vyzerá zaujímavo. Zároveň vám vďaka dvom háčikom v spodnej časti môže poslúžiť aj na zavesenie oblečenia. Uzamykateľná kovová nástenná skrinka.


Lekárnička v modernom dizajne. Poskytuje bezpečný úkryt pre vaše lieky. Presklené dvierka s aplikáciou pre väčší prehľad. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Pevná, odolná konštrukcia, ohýbaná a zváraná za studena z oceľového plechu.


Nástenná skrinka IP4 pre moduly, 1-ra bez dvierok. Tretiu skupinu dielenského nábytku predstavujú nástenné skrinky na náradie, ktoré doplnené o držiaky na náradie ponúkajú podobne ako nástenné panely na náradie prehľadnú a priestorovo úspornú plochu na uloženie pracovného náradia, ktoré tak nezaberá cenné miesto na pracovnej doske dielenského stola, ale ponúka ako bonus aj uzamykateľné priehradky na cenné náradie.

Skrinka má štyri zásuvky a štyri police, a tak si do nej môžete odkladať cereálie, korenia, pochutiny, konzervy či iné potraviny. Kolíky udržia taniere na mieste. Zásuvky sa ľahko otvárajú, aby ste si rýchlo mohli vybrať, čo potrebujete. Skrinka je vybavená aj háčikmi na zavesenie hrnčekov alebo utierok.


Skrinka do kúpeľne je vyrobená z kvalitného masívneho palisandrového dreva. Skrinky do kúpeľne z masívu ktoré máme na sklade sa dajú prehliadnuť osobne alebo objednať na zákazku v ktoromkoľvek z našich ponúkaných odtieňov! Indický koloniálny nábytok palisander masív.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky