středa 13. července 2016

Dezinfekce na prádlo

Dezinfekce prádla, desinfekce na prádlo a lůžkoviny. Desinfekce se používá se při předepírce k dekontaminaci a dezinfekci lůžkovin. Denkmit dezinfekční prostředek na prádlo hygienicky pere a dodává prádlu svěží vůni.


Dezinfekce na prádlo

Již od °C ničí bakterie a speciální viry. Je vhodný pro všechny prací programy i textilie, včetně barvených a jemných tkanin, dokonce i vlny. SANYTOL vyvinul dezinfekci na prádlo , která ničí bakterie, plísně, viry při všech teplotách. Je ideální pro sportovní oblečení, spodní prádlo , bytový textil (hadry na podlahu, utěrky, ručníky atd.), textil, který se dostává do kontaktu se zvířaty, ložní prádlo pacientů apod.


Doporučuje se přidávat k praní v. Během praní při nízkých teplotách se prádlo vypere, ale není vydezinfikováno. Po odstranění nežádoucích pachů či zbytků pracích prášků na něm zůstávají mikroorganismy, které způsobují svědění pokožky. SANYTOL dezinfekce na prádlo ničí plísně, bakterie i viry při všech teplotách. Bakterie a plísně v prádle a oblečení způsobují zápach a mohou přenášet nemoci kůže nebo způsobovat její podráždění. Její použití je vhodné na sportovní.


Odstraňuje přetrvávající zápach, eliminuje přenos infekcí a zanechává úžasný pocit svěžesti. Neobsahuje chlór, ani složky. Přípravek můžete použít zejména na sportovní oblečení, spodní prádlo , bytový textil apod.


Vy máte na výběr, my ty správné produkty. Aplikace je jednoduchá, dávka se naleje do nádržky na aviváž. Sanytol dezinfekce na prádlo je čirá tekutina, která ničí plísně, viry a bakterie během praní.


Libí se mi, že prádlo po vyprání zůstane voňavé svěží vůní. Za mě doporučuji, sanytol bude můj věrný pomocník nejen v chřipkové sezóně. Gel se aplikujte na suché ruce v množství cca ml desinfekčního prostředku a vtírejte po dobu sekund.


Zvláštní pozornost věnujte svým prstům, protože přicházejí nejčastěji do kontaktu s povrchy nebo předměty. Každý z nás měl někdy odřené koleno, řízl se nožem nebo si způsobil jiné drobné poranění. Proto by nedílnou součástí každé domácí i cestovní lékárničky měla být dezinfekce. Nevyčištěná rána může totiž potrápit mnohem více, než chvilka bolesti při jejím ošetřování. Určený pro bílé i barevné textilie.


Nyní jej přidávám do pračky při každém praní. Ložní prádlo mi přišlo opravdu bělejší, krásně čisté, beze skvrn. Sanytol - dezinfekce na prádlo , 500ml.


Prádlo je vždy svěží a lehce provoněné. Zahubí 9 mikrobů, bakterií a plísní. Pere a dezinfikuje dokonce i při °C a to všechny textilie, jak bílé, tak barevné. Poptávka po dezinfekčních prostředcích na ruce kvůli světové epidemii koronaviru raketově stoupá.


Vysvětlíme si proč je dezinfekce a mytí rukou důležitá a jak lze vyrobit účinnou dezinfekci v domácích podmínkách. Může dezinfekce na ruce expirovat?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky