pátek 15. července 2016

Plastové kontejnery na vodu

IBC kontejnery můžete snadno stohovat na sebe a ušetřit tak místo, lze s nimi samozřejmě jednoduše manipulovat díky paletovému nebo vysokozdvižnému vozíku. IBC kontajnery, nádrže na vodu , IBC príslušenstvo, plastové sudy, kompletný sortimentu pre skladovanie, čerpanie a výdaj nafty, benzínu a olejov. Sběr dešťové vody pro účely zalévání zahrad. Repasované vyčištěné IBC kontejnery Schütz na kovo- plastové nebo plastové paletě jsou vhodné pro průmyslové použití nebo jako nádrže na užitkovou dešťovou vodu. Neporušená nádoba IBC kontejneru je vyčištěná chemickou cestou a vypláchnuta horkou.


Pokud potřebujete plastové IBC kontejnery , nádrže nakupte u odborníků - doprava je zdarma.

Snadno se s nimi manipuluje, tvrzený plast zaručuje odolnost vůči nepříznivému počasí. Struktura medové plástve brání jejich praskání. Kontejnery lehce vyčistíte a je možné je recyklovat.


Nádoby pro shromažďování dešťové vody využijete zejména v době, kdy déšť nepřichází a půda je suchá. Pro pěstování je potřeba pravidelná zálivka a to Vám umožní nádoba, která zachytí měkkou dešťovou vodu. Ta základní popelnice v černé barvě je vhodná pro komunální odpad. Myslete na životní prostředí a používejte také modrý kontejner na papír, zelený na sklo a žlutý kontejner na plasty. Vzhledem ke zdravotní nezávadnosti a 1 nepropustnosti jsou podzemní kontejnery vhodné také jako NÁDRŽE NA PITNOU VODU.


Oproti doplňování málo vydatných studní dovozem pitné vody zde nehrozí úbytek vsakováním či kontaminace z okolí.

IBC repasovaný kontejner je vhodný pro přepravu a skladování kapalin. Klapkový výpustný ventil zaručuje bezpečný a přesný odběr kapalin různé viskozity. Nažloutlá vnitřní nádoba, částečně zrezlá konstrukce - vhodné pro zahrádkáře na užitkovou vodu. Nové a použité sudy a ostatní druhy plastových nádob na skladování a přepravu tekutin, sypkých a kusových materiálů v průmyslu, zemědělství, v domácnostech a zahrádkářství. Použití sudů zejména na kvas, rmut, víno, vodu , obilí, granule pro zvířata, odpady všeho druhu a hnojiva.


Bytelné provedení pro obce i firmy. Možnost dovybavit vhozovými otvory. Víko ve víku nebo kontejnery s plochým víkem. Prodám ibc nádrže ,pěkné , čisté, žádné chemikálie, ihned k použítí na zalévání,sprchu, naftu, oleje , či mití nádobí na chatě atd. Díky nepřilnavému povrchu.


Sud kus 400Kč ,pevný plast vhodný též na stavbu mola. Výběr z více kusů, na sms nere. Plastová paleta nebo pozink paleta. Dekorativní zahradní nádrže na dešťovou vodu pro shromažďování dešťové vody ze střech rodinných domů.


Včetně příslušenství jako jsou sběrače deštové vody, výpustné kohouty, hadice atp. Podzemní nádrže na dešťovou vodu i splašky a velkoobjemové nádrže na vodu a jiné kapaliny pro zemědělce vlastní výroby. Vhodné jsou zejména pro kumulaci užitkové vody nejen na.


Barva plastu nádrže: natur (průhledná) - Nosnost IBC.

Na dně opatřeny zátkou pro odtok vody. R - vyhláška o náležitostech nakládání se. Retenční nádrž na dešťovou vodu , nádrž na dešťovou vodu. Odolné plastové nádoby pro použití v domácnostech i firmách. Z důvodu nařízení vlády máme až do odvolání v prodejně zavřeno.


Takto repasovaný IBC kontejner je bez dalšíh. Instalace plastové nádrže na dešťovou vodu do země je velmi jednoduchá. Vybírejte podle vašich potřeb z nabídky barelů, nádrží na PHM, pro přepravu a skladování nebezpečných látek, nebo IBC vhodné pro styk s potravinami. V širokém výběru různých objemů jistě.


Velmi nízká pořizovací cena. Kvalitní plastové kontejnery na komunální, tříděný a směsný odpad nesmějí chybět v žádném městě a obci. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky