pondělí 4. července 2016

Napojení myčky

Video ukazující kompletní proces instalace myčky na nádobí do již hotové kuchyně. Video obsahuje vše včetně mluveného komentáře. Napojení odpadu z myčky. Pro zapojení odpadu využijte odpadní hadici, která musí být nepoškozená a jejíž délka by neměla přesahovat čtyři metry.


Pro napojení myčky přitom musíte mít nejprve připravenu rozdvojku či odtok pro napojení odpadu z myčky , a to například v sifonu pod dřezem.

V místě napojení myčky sifon pro myčky (pračky). Odvod bych napojil do svodu, nikoliv. Udělal instalatér odpad správně? Rekonstrujeme kuchyn a do nové linky příjde pračka a myčka.


Jak napojit odpa myčka – Poradte. Jako laikovi se mi vice libi to prime napojeni do sifonu, nez to tvoje. Odpad z myčky mám sveden do cca.

V návodu bývá jak vysoko má být odpad(dá se řešit v obchodě nahlédnutím do návodu). Rozdvojení vody pro zapojení myčky ? Koupili jste si novou myčku. Radost však vystřídalo zklamání – pod dřezem máte pouze přívod studené a teplé vody, myčku není k. Místo napojení je to, které trčí uprostřed a je zadělané tím špuntíkem.


Na obrázku je jasně vidět, že to tam je jen pro přípa že tam zatím není ta myčka napojená. Já mám napsáno u myčky Candy, že když budu zastavovat vodu na připojení, vyhnu se poruše napouštěcího ventilu. Na pračce v návodu je: Kolečkem programátoru pračku vypněte, zastavte přívod vody a pračku otevřete. Proto mám oba ventily, na pračku i na myčku, nahoře, na dřezové baterii a vodu zastavuji, po odtstavení.


Plus vyřešit napojení odpadu z myčky. Kuchyňská deska se bude měnit, její řezání tedy není potřeba. Kvůli instalaci myčky nádobí do již existující kuchyně bylo nutné udělat nějaké stavební úpravy a změny.


Instalace myčky na nádobí. Vyřezání kuchyňské linky pro instalaci myčky na nádobí. Jako první jsme museli odmontovat dveře a výsuvný koš rohové skříňky.


Dále bylo potřeba odmontovat některé desky.

Není připraven speciální přívod pro myčku. Nabídka Dobrý den chtěl bych Vás požádat o telefonní kontakt,abychom se mohli domluvit na prohlídce této zakázky. Dále se ujistěte, že bude možné napojení na odpa přívod vody i elektrické energie.


Spočítejte si také, kolik nádobí se u vás denně, případně týdně umyje. Podle toho pak budete vybírat kapacitu myčky a počet sad nádobí, které se do ní vejdou. Je možné jej použít do všech našich typizovaných kuchyňských sestav, které mají výšku pracovní desky mm. Položí se na dřezovou skříňku bez použití pracovní desky pod dřezem. Rozměr dřezové nádoby 340x400x1mm.


Součástí je sifon s možností napojení myčky nebo pračky. Cink čistič myčky 2ml. S každým použitím se v ní usazuje vodní kámen a nečistoty, proto je nutné ji.


Vestavné myčky většinou žádnou pracovní desku nemají, a pokud ano, pak se dá snadno odmontovat. Korpus těchto přístrojů je hluboký zhruba cm. Jejich výška je přizpůsobena standardní výšce kuchyňských pracovních desek (cm). Při výběru myčky můžete volit ze tří základních variant – vestavné, volně stojící a stolní.


Stolní myčky mají do jisté míry vlastní kategorii, jsou zkrátka menším provedením běžných myček. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky