čtvrtek 28. července 2016

Dřevěné regály bazar

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Nábytek - Dřevěné regály bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Stroje - Kovové regály bazar. NOVÉ REGÁLY ZA BAZAROVÉ CENY.


Hledáte nové regály , použité regály nebo bazarové regály ? Nekupujte je z druhé ruky, chtějte nové regály za bazarové ceny. Tyto dřevěné regály jsou vyrobeny z masivního dřeva bez následné impregnace a jsou vhodné k přímému použití, nebo také k vlastní barevné úpravě barvami na dřevo, případně mořidly. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Na českém trhu působíme už více než let. Za tu dobu jsme si postupně vybudovali úzký vztah s více než 1výrobci a dodavateli kvalitního kovového nábytku a dalšího sortimentu.

Velký a přehledný výběr dřevěných regálů na víno s rozmanitou povrchovou úpravou. Dřevěný regál na víno se v každé domácnosti stane významným dekoračním prvkem. Váš interiér mohou elegantně doplnit dřevěné regály na víno.


Nepoškozené, lakovaný masiv, zadní výplň sololit v barvě dřeva. Dvě vitríny osvětlené se skleněnými dvířky, uzamykatelné. Dvě rohové a sedm přístěnných, všechny s úložným prostorem. Dále obslužný pult s policemi z obou stran a se šuplíky. Vyprodáváme vybavení skladu - manipulační vozíky, pojízdné nákupní vozíky, kovové a dřevěné regály , váha do 200kg, zářivková světla a pod.


Vybavení prodejny - regály OZAP, vitriny, cca b. Vložte inzerát, prodejte, kupte. Bazar regálů, vitrín, poliček. Dům a zahrada - Regaly bazar. Pulty výška cca 1m hloubka 2m délka 5m (1ks), 4m (1ks). Prodám dřevěné regály a pulty.


Dřevěné regály jsou vhodným vybavením nejen do kanceláří a obchodů, ale také do učeben nebo studentských a dětských pokojů či knihoven. V naší nabídce naleznete také dřevěné laťkové regály , které mimo zmíněných míst můžete využít například také do suchých sklepů a technických místností. Každá z nich unese až kilogramů – podle typu, který vyberete. Kupujte výhodně a levně.


Regály , pulty, koše a figuríny.

Hľadáte nové regály , použité regály alebo bazarové regály ? Máme pre vás dobrú správu. Knihovny, regály a poličky bazar Srdečně Vás vítám ve svém bazaru. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Spodní a horní část regálu jsou zvlášť.


Rozbalené, použité a zánovní zboží za snížené ceny. Zboží doručíme do hodin až k vám domů. Rádi vám poradíme s výběrem. Zahradní regály budou vaším pomocníkem.


Jste-li hrdým majitelem zahrádky, skleníku, terasy či balkónu a uvažujete nad jarním úklidem a zvelebením vaší zahrádkářské pýchy, zaměřte se na kovové zahradní regály , které šetří místo i čas. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky