pátek 15. července 2016

Antistatická aviváž

Zakupte si ke každému výrobku z mikrovlákna a mikroflanelu speciálně namíchanou antistatickou aviváž , určenou k ošetření těchto textilií. Přípravek pečuje o vlákna tkanin a zachovává vlastnosti funkčních materiálů, jako jsou prodyšnost, regulace vlhkosti a rychlost schnutí. Na trhu existujú rôzne druhy, pre každého predstavuje pojem najlepšia aviváž niečo iné. Veľmi obľúbená je antistatická aviváž , ktorá je však skvelým pomocníkom aj vtedy, ak máte problém s tzv.


Antistatická aviváž SLEEP WELL l. Po použití zabraňuje vytváření antistatických výbojů, které mohou u mikrovláken vznikat. Pečuje o vlastnosti materiálu, aby byla zachována jeho prodyšnost, rychlé schnutí a. Aviváž byla vyvinuta na přání zákazníků a je speciálně namíchána pro jemné a hebké mikrovlákno. Hlavní předností je antistatická funkce, kdy po použití aviváže dojde ke zrušení statických výbojů, které může být u mikrovlákna vyvoláno.


Všechny informace o produktu Aviváž na praní Sleep well antistatická aviváž l, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Sleep well antistatická aviváž l. Jedná se o aviváž SLEEP WELL, která pečuje o vlákna tkanin a zachovává vlastnosti funkčních materiálů, jako jsou prodyšnost, regulace vlhkosti a rychlost schnutí, zároveň však odstraňuje statické výbo. Levanduľová ekologická, antistatická aviváž s hypoalergénnym certifikátom. Fľašku na čapovanie výrobku si treba doniesť so sebou alebo ak ste z mimo Bratislavy poslať obyčajnou poštou. Vypredané) antistatická aviváž Aviváž SLEEP WEL L, ktorá sa stará o vlákna tkanín a zachováva vlastnosti funkčných Materiálov, ako sú priedušnosť, regulácia vlhkosti a rýchlosť schnutia, zároveň však odstraňuje statické výboje.


ANTISTATICKÁ AVIVÁŽ zveřejněno 03. Obsahuje stabilizátor barevnosti, čímž udržuje barvy stále svěží a zářivé. GG aviváž Letní vůně l. Denně pracujeme nejen na zjednodušení každé maličkosti, ale hlavně na zpracování objednávek a včasné expedici.


Check Out Top Brands on eBay. Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available.


Aviváž , zušlechťování textilií emulzemi textilních pomocných prostředků a roztoky emulgátorů ke zlepšení hladkosti, omaku, měkkosti a soudržnosti vláken, přízí a textilií. Umožňuje snadnější zpracování textilních vláken při soukání, tkaní a při dalších procesech výroby textilií. Jedinečně měkké a nadýchané prádlo a zanechává čerstvou a trvanlivou vůni.


Koncentrát určen pro máchání všech druhů tkanin. Nezpůsobuje alergické re. Eko - aviváž BIO D 5l - levanduľa. Ekologická, univerzálna a účinná aviváž s vôňou levandule. Vhodná pre pranie v práčke aj v rukách, vhodná aj na jemné prádlo.


Aviváž má antistatický účinok a pouziteľná až na pracích dávok. Má hypo-alergenny certifikát. Zde se nacházíte: Heureka.


Sleep Well antistatická aviváž s vůní černé orchideje 7ml. Koupíte ji za cenu cca Kč. Sušení dek v sušičce prádla Sušení dek z ovčí vlny. Nejlépe uděláte, pokud bude deku z ovčí vlny sušit dobře rozprostřenou na sušáku na prádlo a na čerstvém vzduchu, na slunci.


Protože nasloucháme přáním a požadavkům našich uživatelů, zareagovali jsme i na problém se statickými vlastnostmi mikrovlákna - tzv. Rozhodli jsme se tento problém řešit a vyvinuli jsme speciální antistatický prostředek, určený k ošetření textilií z mikrovlákna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky