čtvrtek 14. července 2016

Pánve na indukci

Navíc jídlo se na povrchu vařiče nepřipaluje, neboť jeho povrch je téměř studený. Díky tomu je také vaření na indukci bezpečnější např. Za nevýhodu se označuje nutnost použit nádobí vyrobené z magnetických materiálů. Pánve jsou vhodné kromě indukčního sporáku, tak i na zapékání do trouby (umělohmotné rukojetě a skleněné poklice jsou odolné do 2°C).


Některé typy titanových pánví na indukci máme také ve variantě s odnímatelnou rukojetí. Vaření a smažení na indukci je moderní, rychlé a úsporné.

Pánve a pánvičky s masivním sendvičovým dnem najdete v nabídce firmy TESCOMA v mnoha různých provedeních a designech, které vás neomrzí. Hlavním kladem je možnost využití na indukci. Vnitřní povrch výrobku je potažen nepřilnavou vrstvou.


Ta zaručuje, že nikde neulpí zbytky jídla a snadné čištění, pro něž je možné použít i slabý proud tekoucí vody. Pánev rychle reaguje na změnu teploty a potřebuje jen kapku tuku. Při výběru pánve je nutné vzít v potaz typ sporáku, na kterém budete vařit. Pánve na indukci musí mít magnetické dno, jinak nebudou na sporáku vůbec fungovat.


Pro sklokeramickou desku doporučujeme pánve se silným dnem, nebo rovnou ty indukční.

To zajistí, že se vám pánev ani při plném výkonu sporáku nezkroutí. Nabízíme pánve na indukční desku různých velikostí i zaměření (lívanečník na indukci , grilovací pánev, pánev wok, pánev na palačinky atd.). Není vhodná každá pánev na indukci.


Je nutné mít speciální indukční nádobí. Pánev na indukci má zesílené dno z nerezové oceli nebo tzv. Pánve s odnímatelnými držadly BAF GIGANT NEW LINE limitovaná edice v červeném provedení BAF BLACKLine pánve pro rychlé vaření na všech druzích ohřevů včetně indukce a trouby -ideální do myčky. Dvojitá masivní titanová či granitová pánev již.


Kuchyně a jídelna Vaření Pánve Odebrat filtry. WOK pánev by neměla chybět v žádné kuchyni. Můžete zvolit moderní pánev, se kterou můžete vařit i na indukci nebo tradiční pánev s kulatým dnem určenou jen na otevřený oheň. Také máme v nabídce pánev wok s poklicí, která je velmi praktická na dušení.


V nabídce máme kvalitní pánve na indukci od prověřených výrobců. Potřebujete pomoci s výběrem? Podívejte se na - Jakou pánev na indukci. Může se indukce v hrnci či v pánvi rozbít, zničit, přestat fungovat? Funkce indukce není uvnitř nádoby nebo pánve.


Kvalitní pánve na indukci.

Vhodné na všechny typy sporáků – elektrický, plynový, sklokeramický a indukční. Titanové, nepřilnavé, hliníkové, nerezové, i měděné. Indukční pánve lze mýt v myčce. CO SI PŘI KOUPI INDUKČNÍ PÁNVE POHLÍDAT. Dobrá pánev je zákla a proto věnujeme vývoji pánví mimořádnou pozornost.


Nabízíme tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i velkých průměrů, wok pánve , grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost. Nabízí tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i opravdu velkých průměrů, lehké wok pánve , masivní grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky