středa 25. března 2020

Whirlpool goa 6425 wh

Výkonný dvojkorunkový hořák Výkonný hořák s dvojprstencovým plamenem pro ohřev velkých hrnců a pánví Sdílet. Arzator eficient Eficienta ridicata. Datorita designului cu flacara verticala, caldura este distribuita direct pe oala fara pierderi. RoZ1i Tip alimentare: Gaz Numar a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Whirlpool Főzőlap boltok, képek. Free Shipping Available. Looking For Great Deals? Honlapunk azért használ sütiket, hogy fokozza a felhasználói élményt.


Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. De unde sa cumperi Compara. Tehnologii si specificatii. Veškeré informace o produktu. Vidi proizvod Usporedi.


Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. Dvojkorunkový hořák vám zajistí velmi vysoký výkon během chvilky a rovnoměrné rozložení tepla díky dvěma plamenovým prstencům. Hlavní výhody: vysokovýkonný dvojkorunkový hořák - max. Egy családnak tökéletes választás, ahol minden nap meleg étel kerül az asztalra.


A fehér edzett üveg felület azonban a rusztikus és a modern. Vestavná varná deska v bílém provedení z tvrzeného skla disponuje plotýnkami, které lze jednoduše ovládat pomocí integrovaného zapalování v otočném knoflíku vpředu. Vysokou výkonnost zajistí dvojkorunkový hořák s dvojprstencovým plamenem, který je ideální pro ohřev velkých hrnců a pánví. Tekerőgombos vezérlői könnyed használatot biztosítanak, gázrózsái pedig gyors és egyenletes főzést tesznek lehetővé, azonnali maximum teljesítménnyel.


Moderní plynová varná deska zajímavého dvětlého designu z široké nabídky známého výrobce velmi kvalitních elektrospotřebičů. Stejně jako ostatní plynové desky má mechanické ovládání a samozřejmě i pojistku zhasnutí plamene. Butoanele sunt inalte si amplasate frontal, iar in dreptul fiecaruia se afla cate un desen unde este sugerat carui arzator corespunde. Plynová varná deska s povrchem z tvrzeného skla Bezpečnostní ventily hořáků uzavřou přívod plynu v případě náhodného zhasnutí plamene, způsobeného průvanem či přetečením vařené potraviny. Dál už hledat nemusíte!


Szállítási idő: Külső raktáron. Functioneaza foarte bine, asa cum promite si se intretine extrem de usor. Clientii confirma promisiunile producatorilor si sustin ca este o plita foarte eficienta.


Další přednosti a funkce: dvojkorunkový hořák, integrované zapalování, bezpečnostní ventily hořáků. Elektromos szikra Egyszerű tűzgyújtás gyufa és egyéb eszköz nélkül, így a tűzhely használata a lehető legbiztonságosabb. Azonnal elzárja a gázt, ha a láng véletlenül kialszik. Továbbá, amennyiben hosszabb ideig nem érint meg.


Varte bezpečnejšie a pohodlnejšie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky