čtvrtek 12. března 2020

Schrade nuz

Ta ho předurčuje pro činnosti jako je osekávání větví a prosekávání podrostu. Smozřejmě zvládne i standartní řezné úkoly. Je to prostě velký nůž do těžkých podmínek. Made the American way – tough, reliable and built to last!


Primarily known for their brilliant fixed blade knives, they are also a great producer of folding knives, and tactical pens. These tools are not only great for using they are even better on your wallet.

Whether you are after a survival or bushcraft knife, an everyday carry. V nabídce máme jak nože zavírací, vystřelovací a záchranářské, tak hlavně pevné taktické nože a sérii Extreme Survival. To se jim opravdu povedlo. Nože - Nůž : Nabídka kvalitních značkových nožů.


Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky. If you live in the city, you should carry a knife designed for urban survival scenarios. V něm je ukryta sada bitů, nůž je tudíž možné použít jako šroubovák.


Svým designem poteší příznivce tradičního stylu.

Je vhodný zejména pro použití při pobytu v přírodě, při turistice a kempování. Technické údaje Čepel je vyrobena z kvalitní nrezové oceli 9Cr18Mov a je opatřena drážkou na nehet pro snazší otevírání. Nůž má širokou čepel vyrobenou z kvalitní nerezové oceli 7Cr17.


Schrade Nože Nůž - noze- nuz. S nožem je dodáváno hnědé kožené pouzdro. Malý výlet na místa mého dětství, kde jsem chytal první pstruhy duháče. Cr14MoV stainless partially serrated drop point blade with dual thumb studs.


Gray aluminum handles with black rubberized inserts. Je vhodný pro každodenní nošení i pro použití při outdoorových ativitách. Zabýváme se prodejem nožů a nožířského sortimentu. Myslíme si, že díky specializaci jsme schopni uspokojovat i ty nejnáročnější přání našich zákazníků, kteří nám již tradičně zachovávají přízeň a to jak návštěvami na našich výstavách, kde se seznamují s výrobky českých nožířů, tak při nákupech v našich obchodech. Tento zavírací nůž Henry Bowie skládací nůž ztělesňuje tradiční americký kapesní nůž.


Tento velký kapesní nůž je opatřen dvěma drop point čepelmi z ušlechtilé nerezové oceli 7CRs úpravou povrchu Satin Finish. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ostří typu Drop Point je z kvalitní nerezové oceli 400.

Před případným zavřením nože chrání pojistka BackLock. Plastové pouzdro velmi pevné a dobře jistí nůž proti vypadnutí, ale zároveň umožňuje snadné vytažení. Rukojeť je vyrobena z protiskluzového plastu G10.


Nůž má dutou rukojeť, do které můžete dát pomůcky pro přežití. Ostří kombinovaného typu Drop Point je z kvalitní nerezové oceli 8Cr13MoV. Ostří je vyrobeno z kvalitní nerezové oceli 8Cr13MoV. Nalezeno: 4produkt ů. EXTREME SURVIVAL SCHFZa dobrou cenu tento nůž nabízí opravdu hodně.


Nerezová ocel 8Cr13MoV s povrchovou úpravou. Vroubkované střenky s G-a dírou na konci čepele pro případné uchycení paracordu. Nůž je dodáván s kydex pouzdrem s možností nošení u pasu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


SCHRADE SCHOTF8B (Poloautomatický OTF vystřelovací nůž SCHRADE SCHOTF8B.) Poloautomatický OTF vystřelovací nůž SCHRADE SCHOTF8B. SpearPoint z oceli AUS-8. Typ otevírání Jednocestný mechanismus.


Zámek Pojistka proti náhodnému otevření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky