pondělí 30. března 2020

Virucidní dezinfekční prostředky

Virucidní dezinfekční prostředky

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Kontrolu účinnosti roztoku lze ověřit testovacími proužky. Testy dle EN na širokém spektru mikroorganismů. Coronavirus je typ viru, na který účinkují dezinfekce Lerasept l42 Lerasept fp4a lerasept H isolda disinfection skin, apesin handactive f dezinfekce a gely na ruce. Abyste měli doma skutečně bezpečno, je důležité používat při úklidu kvalitní dezinfekční prostředky.


Virucidní dezinfekční prostředky

Dezinfekce účinné proti koronaviru. U nás najdete nejen účinné vody a spreje pro dezinfekci domácnosti, ale také například prášky, vhodné k dezinfekci pitné vody nebo dezinfekční gely na ruce, jež ničí 9 bakterií. Předem odstraňte z ploch a předmětů viditelné znečištění. Roztok se aplikuje pomocí otěru či postřiku.


Malé voděodolné předměty lze dezinfikovat ponořením do roztoku. Po předepsanou dobu expozice musí zůstat plochy a předměty smočené. V našem sortimentu naleznete čistící prostředky na podlahy a stěny ke strojovému použití, prostředky k extrakčnímu čištění koberců, polymerové emulze a jejich strhávače, sanitární a udržovací čistící prostředky. Přípravek má baktericidní, fungicidní, virucidní a tuberkulocidní účinek.


Kč Cena 10Kč bez DPH. Tento produkt chci do akce 5Kč bez DPH. Slouží k čištění a dezinfekci podlah, nábytku, kuchyňského a hygienického náčiní. Hračky, předměty a plochy, které jsou ve styku s potravinami, je nutno po minutách opláchnout pitnou vodou. Kde pořídit dezinfekční prostředky ? V současné době zřejmě již dezinfekční prostředky s virucidním účinkem v kamenných prodejnách a e-shopech seženete jen velmi obtížně.


Nejčastěji se používají přípravky antibakteriální, v době virových infekcí (chřipka) se určitě vyplatí nakupovat přípravky, které jsou i virucidní. Tyto přípravky jsou testovány podle přísných norem. Pro správný účinek je třeba dodržovat dávkování a způsobu použití uvedené na obale. Zdravotnická dezinfekce - detailní popis Jiná je každodenní desinfekce a jinou si žádají odborná pracoviště. Koncentrát nemá předepsán žádný výstražný symbol.


Virucidní dezinfekční prostředky

Obsahuje povrchově aktivní látky a mycí složky. Je bez barvy a bez zápachu, s. VIRKON S je vysoce účinný širokospektrální víceúčelový virucidní dezinfekční prostředek. Tekutý dezinfekční a dekalcifikační přípravek na bázi aktivního kyslíku určený pro cyklus chemické dezinfekce a dekalcifikace dialyzačních jednotek a systémů vodních okruhů. Spektrum účinnosti: baktericidní, virucidní , mykobaktericidní, tuberkulocidní, fungicidní.


Všechny čistící a dezinfekční prostředky by měly být vhodné pro potravinářský průmysl. For your information that your personal data collected through the contact form will be processed by QUIRUME S. Vysoce účinný univerzální práškový dezinfekční přípravek na bázi chlóru pro nejširší použití Doporučuje se k denní dezinfekci (profylaxe, sanitární dny, likvidace ohniskové infekce) ve všech prostorách zdravotnických, zemědělských, průmyslových , potravinářských a jiných zařízení, která jsou vystavena silné biologické, infekční zátěži, nebo. Alkoholový dezinfekční prostředek je určen pro dezinfekci menších ploch jako jsou operační stoly, nástroje, zdravotnické prostředky , lůžka, gumová obuv, laboratorní přístroje a plochy vyžadující zvýšený dezinfekční režim. IČ, umožněn při způsobu dodání přepravní službou.


Virucidní dezinfekční prostředky

Operační sály, JIP, ARO, lůžková oddělení, prádelny. Vhodný k dezinfekci předmětů, obsahů nádob, laboratorního skla, pomůcek. Pravidla pro použití: Přípravek se ředí studenou pitnou vodou. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky