úterý 17. března 2020

Tlakový hrnec 3 l

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Plynový ohřev, Funkce dvojího vaření, Mytí v myčce. Tlakový hrnec s tlakovou poklicí - objem ,l , pr. Kvalitní tlakový hrnec Allegro s objemem ,l se stane pro vás nepostradatelným pomocníkem. Otevírá se pomocí bezpečného a praktického pákového uzávěru.


Tlakový hrnec 3 l

Hrnec má nerezové uši a poklici. Lze použít na sklokeramické i. Využije ho menší rodina do členů. Velký tlakový hrnec – nad 8l je vhodný pro opravdu velké rodiny, případně do malé jídelny nebo například na tábor, kde se vaří pro větší množství strávníků. Je vybaven masivními úchyty, které nepálí a extra silným sendvičovým dnem. Vhodný pro všechny typy sporáků – plynové, elektrické, sklokeramické a indukční.


Pro vaření v páře přidáváme napařovací síto. Snadné a bezpečné použití, vysoká spolehlivost. Nejen, že významně urychluje vaření, ale také maximálně zachovává chuť potravin.


Tlakový hrnec 3 l

Podle čeho si tlakové hrnce vybírat? This feature is not available right now. Please try again later. Při vaření v tlakovém hrnci můžeme použít prakticky všechny metody.


Multifunkční tlakový hrnec s indukčním ohřevem připraví každé vaše jídlo rychle a jednoduše. Vařte, pečte, smažte nebo duste, a to vždy s tím nejchutnějším výsledkem. Detail produktu Do obchodu. Kč Smaltovaný hrnec Bukiet, ,l , ,l Skladem 1. Objem uvádíme - objem celé nádoby (ne objem pracovní).


Tlakové hrnce jsou opatřeny speciálním třetím silikonovým ventilem, který slouží jako další pojistka pro přípa kdyby oba standardníventily. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Pak už stačí poklicí pouze pootočit.


Je třeba jen přiložit poklici na hrnec. Výhodou je především kvalita zpracování a dlouhodobá. Umožňuje vaření při vysokém i nízkém tlaku a hodí se pro všechny typy sporáků.


Poklici lze snadno a bezpečně odklopit. Kč Praktický tlakový hrnec Tescoma Magnum s objemem nádoby ,litr ů se řadí mezi kompaktní hrnce, které vynikají jednoduchým moderním vzhledem a léty ověřenou konstrukcí. Vyberajte si Tlakové hrnce podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Fissler Vitavit edition 22cm 5l.


Víko obsahuje dva ventily, hlavní pracovní ventil a p. Sady nádobí, nerezové hrnce, tlakové hrnce nebo třeba rendlíky, pomalé hrnce i rýžovary nakoupíte na FAVI. U nás najdete nádobí z desítek skvělých e-shopů za nejlepší cenu. Vyberte si veškeré vybavení do kuchyně na jednom místě - na FAVI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky