pondělí 16. března 2020

Vichr brno papírnictví

Rodinné železářství v centru Brna. Počátek vzniku firmy Vichr sahá až do začátku minulého století, kdy se osamostatňuje mladý talentovaný obchodník Konrád Vichr a na ulici Kobližná otevírá r. Velikonoce Vánoce Nástěnné a okenní dekorace Párty dekorace Lampiony Magnetky a doplňky Svíčky Nádobí, košíčky a ubrousky. Balící papír, stuhy a štítky Dárkové tašky.


Zabýváme se prodejem železářských výrobků, domácích potřeb a kuchyňského zboží včetně nářadí i kování.

ELEZÁŘSTVÍ A DOMÁCÍ POTŘEBY. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat. Kompletní papírenský sortiment s odborným poradenstvím na jednom místě. Vybavíme žáky, studenty a učitele vším potřebným pro úspěšný školní rok. Vše pro vaše podnikání.


Papírnictví - Wikyhračky. Síť prodejen papírnictví McPen je významným distributorem předních českých a světových výrobců školních a kancelářských potřeb. Neustále pracujeme na rozšíření sítě prodejen tak, abychom byli co nejblíže k vám, zákazníkům.

Spolehlivost, atraktivní ceny a osobní přístup! Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu.


PAPÍRNICTVÍ V CENTRU BRNA. Provozujeme síť maloobchodních prodejen s kvalitním sortimentem školních a kancelářských potřeb. Poznáte nás dle výrazných barevných pastelek na výloze. Klademe důraz na kvalitní zboží za dostupné ceny. Naše prodejny nabízí širokou škálu školních a kancelářských potřeb, kreativního.


Kopírování, tisk, papírnictví a vazby diplomových prací nejen pro studenty - vše na jednom místě v Brně. Prodáváme železářské zboží, domácí potřeby a elektroniku. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a provozní hodiny VICHR , spol. V našem sortimentu naleznete hračky pro všechny věkové kategorie. Máme největší výběr stavebnic Lego v. Jednička mezi portály pro Brno a okolí. Obchodní dům Klášter Brno.


Wiky hračky a papírnictví v Josefské ulici - hračky za super cenu.

Nejen nové hračky a papírenské zboží, ale také starší edice hraček, doprodej posledních kusů a nové funkční hračky s poškozenými obaly za super výprodejové ceny. Online papírnictví a kancelářské potřeby. Možnost vychystání zboží pro školáky dle seznamů.


Doplňkový sortiment: kabelky, peněženky, bižuterie, oblečení z druhé ruky pro ženy, SAZKA, objednání zboží z katalogu Avon. KRPA Holding, silné středoevropské obchodní skupiny. Nabízíme zboží pro školáky i do kanceláře.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Maspel, s. Tím to však nekončí, dále máme v nabídce potřeby pro cukráře, vše pro grilování, širokou. Jsme tradičním a největším českým výrobcem papírenského zboží pro školu a kancelář. Do našeho sortimentu patří školní sešity, poznámkové bloky, diáře, záznamní knihy, zápisníky, skicáky, náčrtníky a mnoho dalšího. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.


Jsme brněnská firma zabývající se velkoobchodním prodejem drogerie, zejména čistících a úklidových prostředků. Našimi zákazníky jsou velkoobchody s drogistickým nebo příbuzným zbožím ( papírnictví , domácí potřeby, ochranné pracovní pomůcky apod.), firmy, orgány státní správy, neziskové organizace a další. Předmětem podnikání bylo dodávání kancelářského zboží do bank a dalších firem.


Rozvoji firmy výrazně pomohla malá privatizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky