čtvrtek 5. března 2020

Sanitář platová třída

Provádění činnosti v oboru klinické logopedie vykonávané po zařazení do specializačního vzdělávání pod odborným dohledem, například logopedické diagnostiky a diferenciální diagnostiky pro další léčebnou péči, podíl na léčbě a rehabilitaci jednodušších vad a poruch řeči, sluchu a hlasu dětí a dospělých. Rozhoduje vzdělání a předešlá praxe (neboli platový stupeň) a náročnost vykonávané práce (neboli platová třída ). Tady rozebereme právě obtížnost činností, které určují plat sanitáře. Ve vyšší platové třídě nemusíte vykonávat všechny úkony, které vyjmenujeme. Stačí, když máte ve smluvním popisu. Provádění pomocných a obslužných činností při poskytování základní ošetřovatelské péče (pacientům nebo klientům sociálních služeb), například dovoz stravy, transport biologického materiálu, zajišťování hygienické péče o pacienta, polohování.


Musím Vás uvést na pravou míru. Pro řadové učitele platí pouze 8. Byla bych ráda, kdybyste veřejnost nemystifikoval nepravdivými údaji. Pokud vycházíme zpředpokladu, že jak sanitář , tak i ošetřovatel a masér jsou zdravotnickými pracovníky poskytujícími zdravotní péči pacientům, pak se zjevně jedná o práce svým charakterem příbuzné, tedy právní důvod pro alespoň částečný zápočet praxe zde existuje.


Platová třída závisí na nejtěžší vykonávané práci, zatímco platový stupeň záleží na započitatelné praxi a nejvyšším dosaženém vzdělání. Následující tabulky nejsou účinné pro soukromé, neziskové ani církevní organizace, kde jsou zaměstnanci chránění zaručenými mzdami nebo kolektivně uzavíranými. Platová sféra zahrnuje oblasti, kde zaměstnancům náleží plat jako odměna za práci. Zaměstnavatelem jsou zákonem určené instituce - stát, obec, kraj, státní fon příspěvková organizace nebo školská právnická osoba.


Pracuji jako kuchařka a mám odpracováno let, odchod do důchodu se mi prodloužil do let, což nevím v dnešní době jest-li se ho dožiju, ale došla jsem na tabulce k poslednímu základu a čeká mě pobírání tohoto základu celých let až do důchodu. Pomocnice v kuchyni, šička, skladník – manipulace s předměty do kg, pomocník v obchodě, uklízečka, doručovatel zásilek a další nekvalifikované práce. První a druhá platová třída zaměstnanců ve veřejné sféře. Nejnižší měsíční mzda v 1. Vykonávání různorodých administrativních prací podle obvyklých postupů nebo rámcových instrukcí. Opisování textů z rukopisů nebo psaní podle diktátů nebo zvukových záznamů.


Skenování dokumentů včetně vizuální kontroly. Práce s textovým editorem. Sanitář pro ortopedické oddělení 4. Kč Nemocnice Třebíč, příspěvková organizace Nemocnice Třebíč, příspěvková organizace Plný Platnost této pracovní nabídky již vypršela. Chci poradit s ovládaním. Finanční a obchodní ředitel, makléř na finančním a kapitálovém trhu, náročné tvůrčí systémové práce apod.


Příprava, zadávání a kontrola veřejných zakázek malého rozsahu. Víte, kolik jich pracuje v platové a mzdové sféře a jaký mají příjem? Komplexní koordinace a metodické.


Hold platové třídy jsou takový jaký jsou podle zákona. Provádní pomocných a obslužných inností při poskytování základní ošetřovatelské pée (pacientům nebo klientům sociálních služeb), například dovoz stravy, transport biologického materiálu, zajišťování hygienické pée o pacienta, polohování pacientů a manipulace s nimi. Různorodé, rámcově vymezené práce se zadáním podle obvyklých postupů, se stanovenými výstupy, postupy a vazbami na další procesy (dále jen „odborné práce“). Provádění jednoduchých pomocných a obslužných činností v oborech stanovených zvláštním předpisem, například péče o hygienu prostředí, dovoz stravy, transport biologického materiálu, doprovod nemocných nebo klientů sociální péče na příslušná oddělení a úkony s tím.


Odměňování zaměstnanců platem XX. Postup při určování platů zaměstnancům ve veřejných službách a správě XX. Podrobnější úprava platových poměrů zaměstnanců XX. Specifické úpravy platových poměrů zaměstnanců a některých dalších osob XX.


Principy platového systému XX. Třetí a čtvrtá platová třída zaměstnanců ve veřejné sféře. Výsledný platový tarif zaměstnance je dán v rámci příslušné stupnice platových tarifů jednak zařazením do platové třídy a jednak zařazením do platového stupně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky