pátek 27. března 2020

Test mikrovlnných trub 2016

Srovnávací test mikrovlnných trub hodnotí uživatelsky oblíbené výrobky. Zaměřili jsme se hlavně na velmi oblíbené volně stojící mikrovlnky. Ty jsme rozdělili na dvě skupiny – monofunkční a multifunkční. První jmenovaná kategorie sdružuje modely, které nabízí základní funkci mikrovlnného ohřevu a rozmrazování. Náš test sestával z několika skupin zkoušek.


Největší váhu měla kvalita pečení, při které jsme zkoumali schopnost trub péct maso i pečivo a také to, zda umí horký vzduch rovnoměrně distribuovat po celé pečicí komoře. Současné mikrovlnné trouby se chlubí, že toho umějí mnohem víc než jen ohřívat hotová jídla a rozmrazovat suroviny. Dnes už jsou v nabídce vybavenější přístroje, které nejen grilují kuře, maso, rybu či tousty, ale také pečou pizzu nebo sušenky horkým vzduchem.


Tak jak to zvykne být na trzích s různými zařízeními, i v případě mikrovlnných trub si můžete zakoupit slušnou a spolehlivou troubu za malý peníz nebo předraženou troubu, jejíž efektivitu začnete zpochybňovat už při prvním zahřátí si vašeho vychladlého oběda. Objev mikrovlnných trub způsobil menší revoluci ve vaření. Do té doby totiž neexistoval způsob ohřevu již jednou uvařené stravy, který by zásadním způsobem neovlivnil její chuť. Jedna z nejprodávanějších vestavných mikrovlnných trub z dílny kvalitního výrobce. Kromě pěkného nerezového designu se zrcadlovým sklem vám nabízí funkce, jako jsou Jet Defrost, velmi rychlé rozmrazování a Jet Start, start na plný výkon.


Nechybí kvalitní gril a 3D proudění mikrovlnných vln. Chytré hodinky a náramky jsou hit. Test volně stojících mikrovlnek. Volně stojící mikrovlnky jsou ideální pro ty, co mají v kuchyni málo místa anebo se často stěhují. Jsou totiž snadno přenosné a prostorově nenáročné.


Nepřehlédnutelným plusem volně stojících mikrovlnných trub je i jejich cena. Ty nabývají menších rozměrů a jsou obvykle umístěny na kuchyňské lince. Vzhledem mohou připomínat velké modely mikrovlnných trub , svými funkcemi však přináší možnosti klasické pečicí trouby. V některých případech dokonce disponují i dvěma vrchními plotýnkami.


Maximální přijatelná teplota dvířek po hodinovém pečení horkým vzduchem je °C, povrch pláště by neměl překročit °C. U šesti mikrovlnných trub bylo ale toto pravidlo porušeno, uvádí dTest. Mikrovlnných trub je dnes na trhu nepřeberné množství a není vůbec snadné vyznat se v jednotlivých parametrech a možnostech, které pokročilejší modely nabízejí. V následujícím návodu vás proto seznámíme se zásadními faktory, které byste měli zvážit při výběru.


Tento pomocník nemůže chybět v žádné kuchyni. Kterou mikrovlnnou troubu ale vybrat, aby byla spolehlivá a dobře se ovládala? Napoví náš test mikrovlnných trub.


Umožňuje nám totiž velmi rychlou přípravu jednodušších pokrmů. Abychom vám výběr té nejlepší mikrovlnné trouby usnadnili, pokusíme se vám poradit, a to nejen přehledným hodnocením z testu mikrovlnných trub , ale také na co se při tomto výběru zaměřit. Přejeme Vám, ať si v hodnocení a testech kombinovaných sporáků, varných desek nebo trub vyberete ten pravý spotřebič, který Vám bude dokonale vyhovovat.


Do našich recenzí mikrovlnných trub jsme zařadili ty, které spadají do základní skupiny a jsou volně stojící. Jejich největší výhodou jsou nízké pořizovací náklady. I v těchto spotřebičích je možné narazit na ty, které mají nízkou spotřebu. Vybíráte mikrovlnné trouby s grilem a chtěli byste za vaše peníze ten nejlepší? Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací.


Rovnako tak si poradí aj s rozmrazovaním. Pokiaľ chcete doma využiť silu mikrovĺn a nechce sa vám investovať do drahej multifunkčnej rúry, prečítajte si náš aktuálny test. Pokiaľ je možné vždy zistiť, aká teplota panuje v mrazničke, v mikrovlnke neexistuje žiadny ukazovateľ teploty, ani sa teplota nedá presne nastaviť. Některá umí jen ohřívat a rozmrazovat, jiná i péct či grilovat.


Mikrovlnná trouba je dnes základním pomocníkem v téměř každé kuchyni. Nahlédněte do našeho testu jednoduchých i kombinovaných mikrovlnných trub a vyberte si tu nejvhodnější pro Vás, abyste zbytečně neutráceli za nekvalitní výrobek. Podle umístění existují základní kategorie mikrovlnných trub – volně stojící a vestavné. Vybavené bývají podobně.


Vybírejte proto především podle toho, jak máte uspořádanou kuchyň a co se vám do ní více hodí. Nejlepší a nejlépe hodnocené psí granule (krmivo). Recenze, test a rady jak vybrat granule.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky