úterý 3. března 2020

Výroba obalů na potraviny

Výrobky vynikající kvality. Díky individuálnímu přístupu jsme schopni uspokojit širokou škálu požadavků a realizovat jak velké, tak i menší zakázky. Jako výrobce obalů na potraviny a nápoje víme, které aspekty jsou pro vás důležité, a důsledně je realizujeme. Kromě bezpečné přepravy, optimální ochrany výrobků a aspektu ekologické udržitelnosti je bezpodmínečně nutné dodržovat hygienické výrobní podmínky. Vyrábíme obaly na spotřební zboží (blistry, krabičky), obaly na potraviny (misky, tvarovky, obaly na chlebíčky), válcové dózy, floristické potřeby (věnce, misky a vaničky), přepravní paletky.


Firma FATRA je tradičním českým výrobcem tvarovaných obalů.

Obaly pro potravinářský průmysl lze použít např. Obaly jsou používány i pro balení drobného průmyslového zboží – např. Hlavním zaměřením společnosti je od počátku výroba plastových obalů způsobem vakuového tvarování, nyní vyrábíme i vysekávané, skládané krabičky. Potřebujete úplně specifický obal na míru?


Můžeme směle konkurovat mnohem větším společnostem ve všech odvětvích potravinářského průmyslu, jsme specialisté na papírové obaly, plastové obaly, krabičky na jídlo, plastové nádobí, kelímky na kávu a jednorázové nádobí. Vyzkoušejte naše služby, jsme Vám k dispozici v Ostravě, Brně i Praze. Sme výrobca kartónových obalov, preto nájdete u nás naozaj obal na každý tovar.


A ak ho nenájdete, vyrobíme ho pre vás na mieru.

Vyrábame individuálne výsekové formy a obal tak vieme prispôsobiť tovaru. Pri výbere obalu dbáme na správny výber vlnitej lepenky, hrúbku, vhodný typ obalu podľa účelu na aký má slúžiť. Internetový obchod výrobce kartónových obalů společnosti Model Obaly. Prodáváme široký sortiment kvalitního papírenského zboží pro malé i velké odběratele za bezkonkurenční ceny. Veľkoobchod a Maloobchod jednorázových ekologických gastro obalov , krabičiek z cukrovej trstiny,tanierov ,misiek na polievku , kelímkov z bioplastu,recyklovatelných papierových tašiek,eko gastro riadu z palmových listov.


Společnost PPO GROUP CZ, s. Dokonalé obaly na potraviny. Naše gastro obaly majú jedinečné izolačné vlastnosti. V prípade balenia pizza krabíc máme v ponuke obal z kvalitnej trojvrstvovej lepenky s vlnou typu E, ktorá zodpovedá štandardu na výrobu pizza krabíc v EÚ. Pizza krabice sú vybavené vetracími otvormi, ktoré odvádzajú vlhkosť. Navoskované plátno uložené na papieri na pečenie dáme na plech a pečieme v rúre vyhriatej cca na °C asi - minút.


Ako vidíte z fotopostupu, rozhodla som sa pre zapečenie v rúre, tento postup sa mi osvedčil najlepšie, vosk sa roztopí a vpije do látky rovnomerne, dosiahneme tak najucelenejší výsledok. Skladujte a přenášejte jídlo v cukrářských krabicích a krabicích na potraviny. Mají ideální rozměry a díky chytré konstrukci se s nimi snadno pracuje. Koupit si u nás můžete krabice na výslužku s uchem, dortové krabice ve velikostech, krabice na zákusky nebo o Vánocích oblíbené krabice na cukroví. Produkty vyrábíme především na objednávku podle zadání zákazníka.


Jestliže žádaný obal není v naší nabídce nebo v případě specifických požadavků navrhneme a zhotovíme formu, která je pro následnou výrobu obalů nezbytná. Pečivo v ňom nestvrdne a má príjemnú vôňu po včelom vosku.

Po použití sa umyje jarovou vodou a nechá voľne vysušiť. Jeden obal by mal vydržať asi rok intenzívneho používania. Grafické návrhy a výroba obalů , produktové obaly.


Při grafickém návrhu, potisku a výrobě obalu se klade důraz na jeho designové, materiálové provedení a povrchovou úpravu. S hliníkem poskytuje papír nepromastitelnou bariéru, které se využívá při balení másla nebo sádla. Naše firma se zabývá výrobou dřevěných beden, palet a ostatních obalů na zakázku. Speciální papír s lepenkou vytváří vnitřní funkční.


V sortimentu dominuje výroba dřevěných beden. Významnou část výroby tvoří také dřevěné palety ( s vyjímkou normovaných EURO s razítkem ). VÝROBA OBALŮ Standardní výrobní sortiment Kusová výroba Sériová výroba. NÁHRADNÍ PLNĚNÍ Svým zákazníkům a partnerů poskytujeme na základě jejích p. Díky zakázkové výrobě si můžete zvolit obaly plně dle svých představ.


Pomocí zakázkové výroby se můžete odlišit od konkurence a rovněž si nechat vyrobit praktické řešení přímo na míru. Stohovatelné přepravky přímo od výrobce. Jednoduchým otočením lze prázdné bedny do sebe zasunout a dochází tak k velké úspoře místa, což je velkou předností v logistice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky