pondělí 16. března 2020

Stroj na zmrzlinu bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů stroj na zmrzlinu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Zde naleznete použité zmrzlinové stroje , stroje je možné si koupit nebo vzít do PRONAJMU. Máme dlouholeté zkušenosti s prodejem a pronájmem zmrzlinových strojů.


Bazar online, inzerce zdarma.

Zmrzlinové stroje a zmrzlinovače. Kupujte výhodně a levně. Vybírejte z 1inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


ZMRZLINOVÝ STROJ - stroj na zmrzlinu pro každého. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků, diskuzních příspěvků a dalších textů je povolenou jen se souhlasem provozovatele. Nejedená se o žádnou čínskou plečku.

ITALSKÉ ČERPADLA a NĚMECKOU ELEKTRONIKU SIEMENS stroj je vhodný také pro ty kteří chtějí do zmrzliny přidávat i kousky ovoc. Stroje - Stroj na bazar. Všetky stroje aj náhradné diely máme na sklade ihneď k odberu. Sami úspešne prevádzkujeme niekoľko strojov na zmrzlinu ). Doprava zdarma , stroj dopravíme zdarma až k vám.


Péče - při nákupu stroje na zmrzlinu získáte nadstadardní služby: Instalace stroje na prodejně a detailní zaškolení zdarma. V vodou chladeny-voda preteka len keď mrazi a tak sa neprehrieva prevádzka,ako pri vzduchovom chladeni-nižšie náklady na elektriku, s cerpadlami, miesadlami zmrzliny v zasobniku. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Vybavení dřez s ohřívačem vody, police, výklopné okno, elektroinstalace, příprava na zmrzlinovy stroj chlazeny vodou. Pouzivany minule leto mesiace - stav noveho stroja. Jednopakovy, plniaca vana s objemom litra. Prodám stánek na zmrzlinu.


Je na kolieskach pre lepsiu manipulaciu. Ma display pre zobrazovanie kodov a informacii, jednoduche ovladanie, signalizacia.

Predám stroj na točenú zmrzlinu , na príchute a mix. Zde jsou použité zmrzlinové stroje , stroje je možné si koupit nebo vzít do PRONAJMU. Ostatní - Na zmrzlinu bazar. Na všechny naše stroje na zmrzlinu a stroje na výrobu ledové tříště se vztahuje záruka. V případě poruchy disponujeme náhradními stroji, které Vám zdarma přivezeme a na dobu nezbytnou zapůjčíme.


Naše zmrzlinové stroje a tříšťovače lze pořídit i na splátky. Gel-Matic, čerpadla, nádrže na dvě přichutě, část stroje ještě ve fólii, 380V (5ti kolík). Při rychlém jednání sleva!


Dále prodám výrobník ledové tříště , chladící vitrínu, zmrzlinovou vitrínu, zmrzlinový stroj na kopečkovou zmrzlinu , pokladní systém ze skladovými zásobami a ostatní vybavení prodejny. Super výdělek na akci budete sami) žádná konkurence a ostatní budou plácat klobásy párek v rohlíku a cukrovou vatu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky