pondělí 9. března 2020

Saunová osuška

Jemnost se stává novým symbolem luxusu. Nechte se hýčkat kolekcí elegantních bavlněných saunových osušek. V saune oceníte kvalitu ponúkaného uteráka do sauny. Saunová osuška NordicSPA - SAN froté, 70x140cm.


Froté wellness pantofle s otevřenou.

Vďaka tomu sa tieto osušky stali nepostradateľným partnerom pri saunovaní, v záhrade pri bazéne, na pláži pri mori alebo len pri ozdobou vašej kúpeľne. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Osuška má velký sauna nápis.


Ručník do sauny NordicSPA - SAN froté. Bavlněné osušky jsou tkaniny měkké, hladké, velmi prodyšné a příjemné k pokožce. Vyznačují se vysokou odolností a životností.


SET SoundLight - Barevné světl.

Saunové uteráky osušky pre Vás dokonalý relax. Doprajte si luxusné prevedenie v pastelových farbách. Vynikajúci príjemný materiál v ktorom sú vyrobéné uteráky do sauny, Vás určite poteší. Vhodná do sauny, wellness či na pláž.


Vrchní strana je hladká s jemnou přírodní strukturou a vytkanými proužky ve sladěných pastelových odstínech fialové a růžové s tónovanou béžovou, spodní stranu tvoří hebké bílé froté. Materiál froté, barva soft green. Díky své jednoduché eleganci se osušky stanou nepostradatelným. Na vrchní hladké straně tvoří vytkané proužky decentní ombré efekt v pastelově oranžovo červených odstínech. Spodní strana osušky je ve znamení hebkého bílého froté, všechny okraje jsou lemované.


Pestrá barva saunového ručníku zaručuje, že ručník vždy najdete. Nejen osuška do sauny, ale i saunový ručník je důležitou součástí Vašeho vybavení do sauny. Jak vidíte, obyčejný textil se do sauny příliš nehodí. A u osušek a ručníků to platí dvojnásob. Správná osuška do sauny je jednak vyrobena z antibakteriálních vláken, dále pak při používání v sauně příjemně chladí.


Máte rádi horkou páru a otužování?

Pak patříte mezi milovníky sauny. Ať už saunu hlavně v zimních měsících navštěvujete nebo ji dokonce provozujete, určitě potřebujete saunovou osušku, saunovou plachtu a také zábalovou plachtu. Jemná saunová osuška z ekologicky pěstované bavlny.


Na dotek je z velmi příjemného a měkkého froté s optimální nasákavostí. Včetně poutka na zavěšení. Rozměry osušky: x 1cm. Zjistěte, jaký je rozdíl mezi klasickou a bio bavlnou. Grafitová Červená Stříbrná Žlutozelená Grenadina Tmavě modrá Orientální červená Žlu.


Díky tomu se tyto osušky stanou nepostradatelným společníkem při saunování, na zahradě u. You will fall in love with the comfortable cotton material and the stylish design. You will love the sauna towel Granada not only for its soft design but as well for its practicality. Vrchná strana je hladká s jemnou prírodnou štruktúrou a vytkanými prúžkami v zladených odtieňoch sivej a béžovej, spodnú stranu tvorí hebké froté.


Vďaka svojej jednoduchej elegancii sa osušky stanú nenahraditeľným spoločníkom pri saunovaní, v záhrade pri.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky