čtvrtek 12. března 2020

Souprava na fondue

Krásná fondue souprava SIESTA nejen pro slavnostní chvíle s vašimi přáteli. Souprava na fondue je v mnoha různých provedeních v našem sortimentu také. Podle typu si můžete doma připravit masové fondue , případně fondue z čokolády nebo sýrové fondue.


Výrobním materiálem je převážně keramika, nerez a sklo. Postupně si získává po celém světě stále více oblíbenců. Je ideální při posezení s přáteli, v rodinném kruhu, nesmí chybět ani u štědrovečerní večeře.

V nabídce velká nerezová souprava s keramickou varnou nádobou pro přípravu velké sýrové, masové nebo čokoládové fondue party až pro osob, elektrické čokoládové fondue s možností polévání dortů a moučníků rozpuštěnou čokoládou a keramická souprava na čokoládové. Luxusní fondue souprava SIESTA nejen pro slavnostní chvíle s vašimi přáteli. Můžete využít na zeleninové, masové, sýrový fondue , ale zdaleka nejoblíbenější je však čokoládové fondue s mísou ovoce. Nádoba na fondue se vyrábí nejčastěji z nerezu či oceli. Každý materiál je však vhodný na jiné typy fondue.


Litina a nerez Jsou vhodné pro přípravu masového a rybího fondue. Maso můžete osmažit v rozehřátém oleji nebo ho připravit ve vývaru. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.

Hledáte jednoduchou a praktickou sedací soupravu? Rohové provedení je univerzální, takže je možné ji sestavit jak na levou tak i na pravou stranu. Pošlu poštou nebo osobní předání v Praze. Díky elektrickému ohřevu, který lze plynule regulovat pomocí termostatu připravíte skvělé fondue podle nejrůznějších receptů, časem se jistě pustíte i do experimentování podle vlastní chuti a fantazie. Sedák je vyplněn vlnitou pružinou.


Doručujeme aj počas víkendu. Fondue podle zkušeností ostatních. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.


A vzhledem k tomu, že patříme mezi největší masožravce nejen na starém kontinentu, určitě nikoho nepřekvapí, že nejvíce dáváme přednost masovému fondue. Sníte o elegantní a praktické soupravě na čokoládové fondue ? Nebo máte zrovna chuť na vytříbené chutě švýcarského, burgundského nebo masového fondue ? Tato značková souprava známé francouzské firmy Secret of Gourmet zcela jistě splní Vaše očekávání. Nabízená souprava má velkou varnou nádobu s pevnými a pohodlnými.


Kompletní souprava na fondue. FONDUE Souprava dílná. Průměr stojanu je 22cm a celková výškacm. Prodám nepouživanou litinovou soupravu na fondue firmy Orion.


Sedáky jsou vyplněny kombinací pružin a PUR pěny.

Díky tomu je sedací souprava velice pohodlná. Samozřejmostí je možnost rozložení pro příležitostné přespání návštěvy a úložný prostor např. Retro nádech zdůrazňují knoflíky na opěradle, které jsou v kontrastní barvě a krásně tak vyniknou. Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo sedací soupravy.


V čem souprava pro kvašení DELLA CASA vyniká? Je vynikající pro přípravu domácího kysaného zelí, kvašených okurek, nakládané zeleniny apod. Pokud vás zajímají spíše nejlepší fondue z hlediska hodnocení uživatelů, tak se podívejte do kategorie fondue recenze a testy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky