čtvrtek 19. března 2020

Sušička ovoce ezidri fd 500 snackmaker

Get Snackmaker With Fast and Free Shipping on eBay. Looking For Snackmaker ? We Have Almost Everything on eBay. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. EZIDRI FD-5Snackmaker.


Kvalitní sušička EziDri s nadstandardní kapacitou, kdy nabízí rovnou sít (až kg). Je přitom vhodná pro zdravé sušení ovoce , zeleniny, bylinek i hub. U sušičky FD-5Snackmaker nelze vypnout topné těleso.


V režimu Low sušíte při teplotě 35–°C. Sušička má tři elektronicky řízené režimy sušení. Průměrný příkon je 2wattů, maximální 500. Doporučuji sušit v noci, kdy bývá elektrický proud levnější.


Sušení je nejlevnější a nejzdravější způsob konzervace. Elegantně řešený systém sušičky ovoce Snackmaker FD5je nejoblíbenějším modelem mezi sušičkami ovoce , dodává s pěti síty, ale pojme celkem až sít najednou. Ezidri FD 5od 14€ - Heureka. Zpracujete v ní kupované ovoce i přebytky z vlastní zahrádky. Ať sušíte ovoce nebo zeleninu, zachováte až vitaminů a minerálních látek.


Výborným pomocníkem vám bude sušička EziDri FD 5Snackmaker se třemi teplotními režimy, které umožňují sušení ovoce , zeleniny, hub, bylin i květin. Sušené ovoce bez chemie si doslova zamilujete! Zboží skladem zasíláme okamžitě. Je pritom vhodná pre zdravé sušenie ovocia, zeleniny, byliniek i húb. Ak by ste však chceli, môžete dokúpiť ďalšie sitá a. Uchová ohromné množství vitamínů a není nutné použít žádné konzervanty či cukry.


Odporúčame tiež ostatné produkty z ponuky e-shopu. A najlepšie na tom všetkom je, že pri objednávke nad 30€ nezaplatíte ani korunu. Pod značkou EziDri se skrývají profesionální sušičky, které disponují speciálním rozvodem teplého vzduchu pomocí ventilátoru. Na usušení kg ovoce si vystačí pouze s kWh.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vybavte svoji kuchyň moderním zařízením pro zpracování potravin a vařte jako profesionálové. Pořizovací cena je sice vyšší, ale na rozdíl od levných sušiček se v ní ovoce. Zacnem zapormi - su len - dost vysoka cena a nemaju casovac.


Ale tu cenu chapem, kvalita susicky je na velmi. O rovnoměrný rozvod teplého vzduchu do všech vrstev se stará ventilátor. Pokud byste však chtěli, můžete dokoupit další síta a. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky