pátek 6. března 2020

Těhotenský test slabá čárka

Slabá čárka v těhotenském testu. Udělala jste si těhotenský test a objevila se na něm slabounká čárka ? Nejspíš jste testovala příliš brzy, ale pravděpodobně jste těhotná. I slabá čárka totiž znamená těhotenství, jseš na začátku, čárka bude postupně silnější. Podle výpočtů bych těhotná být neměla.


Děkuji za odpověď Milá Verčo, ano je možné že jste těhotná. Můžete si udělat test z moči za. Těhotenský test, slabá čárka ? Pokud se objeví slabá druhá čárka , může se jednat o: těhotenství, opakování testu po několika dnech by vám mělo dát jasnou odpověď, chybně provedený test (kontakt s močí byl příliš krátký, výsledek byl odečten po delší době), raný samovolný potrat nebo zamlklé těhotenství. Problém nastal až při posledních dvou menstruací, kdy jsem měla zpoždení dní. Dobrý den, od ledna letošního roku se snažíme o miminko.


MS, test jsem si dělala 26. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Další test jsem si udělala dnes 28. Co když se na testu objeví jen slabá čárka. Pokud se na testu objeví jen slabá čárka , jste s velkou pravděpodobností těhotná, ale je ještě brzy na přesný výsledek testu.


Při opakování testu po několika dnech by již výsledek měl být jasnější. Co znamená pozitivní těhotenský test. Pozitivní těhotenský test.


Každopádně slabá druhá čárka na testu je na začátku těhotenství úplně běžná, jak ti roste těhot. Buď se jedná o falešně pozitivní těhotenský test , kdy žena není těhotná, ale přesto se na testu ukáže slabá růžová čárka. V obou případech těhotenský test opakujte následující den. První kontrola na počátku těhotenství je nutná, protože těhotenský test je pozitivní i při mimoděložním těhotenství. Zkuste test zopakovat za několik dní, pokud čárka zesílí a. Po té několikrát negativní a zase opačně.


Chtěl bych poprosit o váš názor k věci a taky jestli je pravděpodobné, že je těhotná. Menstruace nepřišla, bolesti prsou, časté močení, častá únava a vytíženost. Ještě jaký je důvod hodně.


Test vyšel pozitivní, ALE - ta těhotenská čárka je hodně slabá , přítel mi řekl, že dle něj to neplatí, není skoro vidět. Samozřejmě jsem test opakovala, po dnech má stejnou nevýraznou barvu. Neměly by náhodou čárky sílit? Pokud zesílí, potvrdí se těhu což značí obvykle i ta slabá čárka El Vloženo 14. Pokud se menstruace nedostaví, je vhodné test zopakovat s odstupem dvou nebo tří dnů.


Pak je vhodné se vyzbrojit trpělivostí a znovu zopakovat test za několik dní, kdy by již výsledek měl být jasnější. A nemůže ta slabá čárka znamenat, že je žena těhotná už delší dobu? V pokročilým stádiu těhotenství se tedy nemusí vůbec objevit test jako pozitivní. Na jakém principu těhotenský test funguje, kdy nejdříve je možné si ho udělat a jak číst výsledek? Co je vlastně těhotenský hormon a jakou má roli při otěhotnění?


Co je falešně pozitivní a falešně negativní výsledek? A co znamená slabá testovací čárka neboli duch na těhotenském testu? Rádi bychom vám v tomto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky