úterý 28. ledna 2020

Žehlení prádla

Praní - žehlení prádla a košil. Doprava po Praze zdarma! Naše paní na úklid pro vás zajistí praní a žehlení prádla všeho druhu, včetně bytových textilií, záclon, závěsů apod. V rámci praní a žehlení prádla nabízíme žehlení u vás doma i mimo domácnost.


Zajistíme převléknutí ložního prádla , věšení záclon a závěsů a další služby, spojené s touto činností.

Domácí práce nejsou pouhou denní rutinou. V dnešní době však nezbývá příliš času na péči o domácnost, natož pak na žehlení prádla. Proto svým zákazníkům nabízíme pomoc s praním a žehlením prádla. Naše ceny jsou příznivé a služby kvalitní, proto přenechejte část svých povinností nám a raději si. Pokud si u nás objednáte službu praní a žehlení , Vaši zakázku jsme schopni vyřídit do hodin od objednání.


Prádlo, které nežehlíme: večerní šaty a róby, kožené nebo syntetické kožichy, tesilové uniformy, oděvy z nanovlákna, zimní bundy, hedvábí. Jesenice Paní na úklid Vám pomohou vyřešit žehlení , vysávání, luxování, vytírání, mytí, praní, utírání prachu, mytí lednice, mytí sporáku a všechny další úkony, bez kterých se úklid Vaší domácnosti neobejde.

Odvoz Již za hodin od objednání (v závislosti na čase objednání, v pracovní dny) Vaše prádlo vyzvedneme, sepíšeme s Vámi předávací protokol, prádlo odvezeme a vyžehlíme. Vyberte si u nás ze širokého sortimentu zboží pro domácnost! Prádelna – praní, žehlení a drobné opravy prádla. Veškeré prádlo zpracováváme ručně a separovaně, proto u nás nedochází k záměně nebo ztrátě.


Krátké dodací lhůty, osobní přístup k zákazníkům. Preciznost žehlení je u Vás jakoby samozřejmostí, stejně tak jako rychlost s jakou máte práci hotovou. Velmi profesionální je i způsob jak prádlo skladujete u sebe a odevzdáváte klientovi ( vlastní ramínka, igelitové obaly a jiné). Jste ve své práci jednoznačně profesionálka.


Ruční žehlení atypického prádla dle dohody. Hotelové prádlo třídíme dle barev a materiálů do jednotlivých praček, minimální množství hotelového prádla do pračky je kg. Menší množství prádla účtujeme dle ceníku pro domácnosti. Prádlo připravené k expedici balíme do PE folie. Věnujte se v klidu důležitějším věcem.


My zatím vaše košile vyzvedneme, dáme jim péči, kterou si zaslouží a přivezeme zpátky v kondici, na kterou by byl pyšný i ředitel newyorské burzy. Za tu dobu jsme naše umění v oblasti čistění košil a oděvů dovedli téměř k. Water based supplement to support the gut microbiome.

Are you looking to understand why a unique live liquid bacteria. Odborně provedené žehlení prádla Praha můžete využívat opakovaně, a to nejen žehlení ložního prádla , ale i žehlení košil Praha, triček, kalhot a dalšího oblečení podle vašich požadavků. Vyžehlit tričko je snadné, pokud ale přijde na řadu nepříliš obvyklý materiál oblečení nebo ložního prádla , může nastat problém.


Nesprávným žehlením totiž můžete textilii zničit. Přinášíme vám stručný návo jak správně. Praha-Satalice Paní na úklid Vám pomohou vyřešit žehlení , vysávání, luxování, vytírání, mytí, praní, utírání prachu, mytí lednice, mytí sporáku a všechny další úkony, bez kterých se úklid Vaší domácnosti neobejde. Stojí hodně času a nervů, zvláště při žehlení košil.


O bolavých zádech a namáhané ruce nemluvě. Proto je fajn, občas nebo pravidelně přenechat tuto práci jiným. Sice za žehlení zaplatíte, avšak zcela jistě se budete radovat z ušetření volného. Je žehlení dětského prádla nutnost nebo přežitek?


Pro maminky, které by sice žehlit chtěly, ale nemají na to čas a energii, může být zlatou střední cestou žehlení jen v prvních dvou měsících malého miminka a potom ho omezit nebo s ním úplně přestat. Nebo poprosit hodnou babičku. Jestliže si to můžete dovolit. Zbavte se starostí se zmuchlaným prádlem, nechte si vyžehlit od Ironing Ladies.


Zároveň pomáháte ženám, které jsou handicapované na trhu práce. Pohodlné žehlení Vám zajistí správně zvolené žehlící prkno. Ať už žehlíte pár kousků oblečení jen pro sebe nebo prádlo pro celou Vaši rodinu, vždy je nutné zvolit optimální velikost právě pro vaše potřeby.


Se třemi čárkami musíte prádlo sušit pouze naplocho. Symbol žehličky je vždy doplněn tečkami uvnitř. Ty značí maximální tepotu dotykové plochy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky