pondělí 6. ledna 2020

Prodám plechové sudy

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám plechové sudy 200L a to včetně víka a spony. Vhodné na cokoli, obilí, vodu, krmivo, atd.


Momentálně jich máme kusů a další přibývají. Cena za barvené sudy 1kč a za pozinkované 3kč. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Stroje - Prodam sudy bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Uplatnění nalézají především v chemickém a potravinářském průmyslu. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Sudy lze velmi dobře stohovat, v menších velikostech mají také postranní držadla pro snadnější manipulaci.


V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní. Prodám sudy (cca ks) – plechové sudy 2litrové s odnímatelným víkem. Cena 20- Kč(bez víka), 25- Kč (s víkem). Možno uskladnit obiloviny, vhodné jako zásoba vody na stavbu.


Snadná montáž kohoutku. Plastový kohoutek není třeba vybavovat těsněním. Prodám dřevěné sudy na dekoraci a vodu 5 6 10 1a 2l Některé po renovaci. Můžu zaslat i na dobírku. Standardní provedení ocelových sudů - uvnitř surové, vně lakované.


Plechové sudy s UN kódem pro neb. Prohlédněte si aktuální inzeráty plechove sudy. Nabízíme plechové sudy. U nás najdete, co potřebujete.


Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Motor a převodovka plně funkční! Po nehodě je pouze ulomený výměník voda-olej a servo čerpadlo.


Blok, vana, převodovka a vše okolo je ok. Castrol, dodání průběžné, vlastní odběr na Praze či po dohodě možný závoz. Prodám tuto novou, nepoužitou váhu: Nejprodávanější váha na pivní sudy a vážení balíků - ProScale PROFREIGHT do 1kg - váha o rozměru plochy 3x 3mm určená pro kontrolní vážení. LCD displej s modrým LED pod. Projděte si inzeráty prodam plechove sudy na inzertním serveru AVÍZO.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Sudy jsou nyní v našem skladu u Vodochod (Praha-východ). Vhodný pro skladování a přepravu kapalných látek(nafta,olej,.) Kovové sudy s plastovou vložkou o objemu 2litrů jsou používány převážně v chemickém a petrochemickém průmyslu pro přepravu a skladování agresivnějších chemikálií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky