pondělí 27. ledna 2020

Regály plastové

Plastové regály JUPITER jsou určeny k všestrannému použití. Vhodné jsou do domácností, skladů, sklepů, garáží nebo veřejných prostor. Regály se vyznačují velmi praktickým tvarem polic a lehkostí konstrukce, která je dostatečně pevná na to, aby bylo možné uložit na jednu polici až 1kg zátěže.


Police a regály PLUS jsou flexibilním a spolehlivým pomocníkem do domácnosti, garáží i do skladů. Ke snadné montáži regálů nepotřebujete nářadí. Tento typ regálů je vhodný do domácností, skladů nebo například garáží.

Skvělou vlastností je především vysoká odolnost vůči korozi, plísním a jiným jevům, které mohou být způsobeny nepříznivými podmínkami. Vhodné sú do domácností, skladov, pivníc, garáží alebo verejných priestorov. Regály sa vyznačujú veľmi praktickým tvarom políc a ľahkosťou konštrukcie, ktorá je dostatočne pevná na to, aby bolo možné uložiť na jednu policu až 1kg záťaže.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Vkusné a praktické plastové regály vyrobené z PVC a polypropylenu jsou velice lehké. Jejich montáž se provádí bez použití nářadí a šroubů.


Je to velice jednoduché! Kvalitní materiál a unikátní tvar polic zaručuje velkou nosnost polic. Můžete jednoduše upravovat šířku a výšku polic regálu, jako ve stavebnici.

Vyrobené sú z polypropylénu a PVC. Montáž prevediete jednoducho podľa návodu bez použitia skrutiek a náradia. Veľkú nosnosť políc zaručuje unikátny tvar a kvalitný materiál. Rovnako ako v stavebnici môžete jednoducho upravovať výšku a šírku. NOVÉ REGÁLY ZA BAZAROVÉ CENY.


Hledáte nové regály , použité regály nebo bazarové regály ? Nekupujte je z druhé ruky, chtějte nové regály za bazarové ceny. Na e-shopu Bazaroveregaly. The UK network for ambitious entrepreneurs. We support founders to scale their startups. You could join a growth programme and take your business to the next level.


How do we help UK tech startups? Regál je odolný voči poveternostným vplyvom, najmä však proti vode a vlhkosti. Regál Jupiter prešiel úspešne testovaním na migráciu chemických prvkov a. Nerezové regály oceníte především v oblasti gastronomie, ale využijete je i jinde než v kuchyni či jídelně. Police u nerezových regálů mohou být plastové , roštové i plné s nerezovým plechem.


A rádi vám nerezové regály , jejich rozměr i uzpůsobení, upravíme přesně na míru vašim potřebám. Díky těmto příznivým vlastnostem jsou vhodné i do kuchyňských, koupelnových, či zdravotnických prostor, jakož i dětských pokojů.

Policové regály se vyrábí v několika materiálových provedeních – kovové, dřevěné, plastové , papírové, případně různě kombinované. Z profesionálního hlediska jsou nejvhodnější regály kovové, protože u nich lze nejlépe propočítat dovolené zatížení polic. Zahradní regály budou vaším pomocníkem.


Jste-li hrdým majitelem zahrádky, skleníku, terasy či balkónu a uvažujete nad jarním úklidem a zvelebením vaší zahrádkářské pýchy, zaměřte se na kovové zahradní regály , které šetří místo i čas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky