čtvrtek 30. ledna 2020

Vysavač ke krbu

Vybírejte si Vysavače na popel podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Přívodní kabel má délku metry, což by mělo být naprosto dostačující k vysátí popela. Samotná ohebná hadice měří 1centimetrů. Nedocenitelná je nejen hliníková. Umíte si v zimě představit lepší relax, než si sednout ke krbu , popíjet čaj a číst si knihu?


Aby však váš krb fungoval stále správně, je třeba ho udržovat v čistotě.

A právě s tím vám pomůže vysavač popela. Tento užitečný přístroj vám pomůže popel uklidit bleskurychle, snadno a precizně. Tyčový vysavač je ideálním doplňkem k tomu robotickému. Využijte naší dlouholeté tradice v oblasti vysávání a úklidu a nechte si poradit po telefonu, přes e-mail nebo online chat.


Zároveň nabízíme garanci nejnižší ceny na trhu. Samozřejmostí je prachový filtr, který se stará o bezprašné prostředí. Velmi účinný pomocník pro úklid popela například z krbu nebo kamen.


Vysavač popela s nádobou o velikosti litrů s motorem 800W. Tento skvělý vysavač je vyroben z pevného materiálu, jeho nádoba je odolná a má dlouhou životnost.

Při výběru proto vybírejte profesionální vysavač s co nejmenšími hodnotami příkonu, abyste omezili spotřebu energie. Průmyslový vysavač je určen na větší nečistoty, než vysavač na běžný úklid. Z toho důvodu jsou hodnoty příkonu o něco vyšší, i přesto by měl být spotřebič v rámci možností úsporný. Nepodceňujte pravidelnou údržbu krbových kamen a kupte si praktické krbové nářadí. Při topení, ale i péči o krb využijete pohrabáč, lopatku a smeták.


Je jedno, zda se topí dřevem nebo briketami, jelikož popel vznikne vždy. Vysavač na popel a saze se hodí každému majiteli klasického krbu , krbových kamen i zahradního grilu. Jeho vymetání není snadnou ani příjemnou záležitostí.


Pokud máte doma výkonný univerzální vysavač , nemusíte hned kupovat další na vysávání krbu , kamen či grilu. Einhell AFF je přídavný filtr na popel, ke kterému jednoduše připojíte váš domácí vysavač , který se díky tomu to filtru nezanese jemným popílkem, který by okamžitě ucpal jeho filtr. Rádi trávíte společné večery u krbu ? S pomocí separátoru lze centrální vysavač použít pro vysávání vody, krbového popelu a hrubých nečistot.


Jeho účelem je oddělit vodu a hrubé nečistoty ještě před vstupem do potrubního systému. Dojde tím k zabránění vstupu nežádoucích nečistot do agregátu centrálního. Ak máte doma výkonný univerzálny vysávač, nemusíte hneď kupovať ďalší na vysávanie krbu , kachlí, či grilu. EINHELL AFF je prídavný filter na popol, ku ktorému jednoducho pripojíte váš domáci vysávač, ktorý sa vďaka tomu to filtru nezanesie jemným popolčekom, ktorý by okamžite upchal jeho filter.


CookKing Kryt ke krbu CHERRY100x72x20cm. Tento ozdobný ocelový kryt ke krbu slouží k ochraně horkých částí otevřených i zavřených krbů před nechtěným dotykem.

Pevná síť pak chrání před jiskrami z krbu. Ideální výrobek pro rodiny s malými dětmi. Je speciálně vyvinutý pro vysávání jemných částic popela z kachlových nebo peletových kamen, grilů, krbů nebo sporáků na dřevo. Zapněte si toto video fullscreen v nekonečné smyčce a jakoby jste měli doma krb. A ani přikládat nemusíte.


Z široké nabídky krbového nářadí a příslušenství ke krbu jako jsou krbové koše či krbové zástěny vybírejte u nás! Vysavač ke své práci využívá vysoce účinní motor o síle 8Wattů, což má za následek slušný výkon, ovšem energetická třída se zastavila na „Béčku“. Sencor SVC 5je zpracován v elegantním provedení se špetkou výrazných barev, přičemž konstrukce je celkově pojata moderně. Covid-Info - Pokud jste v den dodání v karanténě, je vaší povinností informovat dopravce.


Domluvte se s doručovatelem na jiném možném termínu doručení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky