středa 15. ledna 2020

Skříňka do koupelny s umyvadlem

Série Jika Plan, dodá koupelně luxusní nádech a poskytne větší pohodlí při ukládání různých koupelnových doplňků. Pak vás zajisté zaujmou umyvadla se skříňkou. Díky nim si vyberete opravdu stylový nábytek, protože skříňka bude vždy perfektně ladit s umyvadlem. Nemusíte řešit, zda se vám umyvadlo vejde nad skříňku a kam uložit všechny nezbytné přípravky a ručníky. Kupte si skříňky do koupelny na jednom místě.


Hledáte koupelnovou skříňku s umyvadlem , se zrcadlem nebo s košem?

A nezapomeňte se podívat, které koupelnové skříňky jsou v akci. Přihlášení k vašemu účtu. Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo. Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo?


Jestli potřebujete koupelnové sestavy, regály nebo koupelnové skříňky, jste na správném místě. Vyfiltrujte si cenu, styl, barvu: od žluté až po lesklou bílou. Získáte tak dostatek úložného prostoru třeba na ručníky.


Dvě boční skříňky - vysoká (1cm) a střední (1cm) , a skříňka se zrcadlem či samostatné koupelnové zrcadlo.

Nabízíme široký sortiment umyvadel s vestavěnými skříňkami. Je to elegantní řešení, jak schovat sifon a ještě ušetřit prostor. Vybírat můžete jak skříňky s moderními hranatými tvary i skříňky v retro designu. Celkový vzhled koupelny dolaďte výběrem koupelnového zrcadla. Koupelnový nábytek, PLASTIN PLUS, s. Skříňka do koupelny s keramickým umyvadlem.


LX1skříňka s keramickým umyvadlem Sanovit. Poskytuje tak dostatek úložného prostoru na např. Lakované boky i čelo, bílá lesk. Zrcadlová skříňka se ráda postará o ukrytí zubních kartáčků, holicích strojků a veškerých dalších pomůcek, které by se jinak povalovaly na okraji umyvadla.


Elegantní skříňka s umyvadlem KOLO TRAFFIC, se hodí do každé koupelny. Nosnost zásuvek je kg. Lehké obdélníky, hra s tvary, měkké linie a tenké hrany, to je stylový design pro. Kvalitní skříňka pod umyvadlo ( přesněji řečeno skříňka s umyvadlem ) je vyrobená z vlhkuodolných materiálů vhodných do koupelny.


Umyvadlo se skříňkou je třeba vybírat jako komplet - zdaleka ne každá skříňka je vhodná pod různé umyvadlo. Vážení zákazníci, na základě nařízení vlády je od 14. Velkou výhodou koupelnové skříňky s umyvadlem je cena, která je výrazně nižší než při koupi jednotlivých komponentů ( skříňka , umyvadlo).

Tento set je určen pouze na zavěšení na zeď. Stačí si vybrat barvu a už jen těšit se na skříňku s umyvadlem , která zmodernizuje právě ten Váš interiér. Menší umyvadla jsou vhodným řešením především do malých koupelen a dají se použít i na samostatnou toaletu.


Obrovské zásuvky mají kovové boky a plnovýsuv, poskytují tak dostatek odkládacího prostoru, který je snadno dosažitelný. Zavírání i otevírání zásuvek je velice plynulé. Součástí dodávky není sifon a vodovodní baterie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky