pátek 17. ledna 2020

Whirlpool mw 4100 ix

Free Shipping Available. Order By 9pm For Next Day Delivery! Trouba disponuje patentovaným programem Jet Defrost (rychlé rozmrazování). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Pomůže vám rychle a bez námahy ohřát obě ale například také rychle rozmrazit pečivo.

Whirlpool mikrohullámú boltok, képek. Tento vestavný model je přitom určený pro umístění do horní skříňky (stačí hloubka skříňky cm). Vnitřní objem trouby Údaj o velikosti vnitřního objemu trouby v litrech.


Druh trouby: se zapékáním Crisp. Kompakt mérete jóvoltából nagyobb adag ételt is képes befogadni, maga a készülék viszont nem foglal nagy helyet. Egyenletes hőkeringetés A 3D mikrohullám elosztó rendszer tökéletesen harmonikus.


Trouba má elektronické ovládání, zrcadlová skla dvířek, lakovaný interiér a barevné provedení je nerezové.

Mezi hlavní přednost tohoto výrobku patří 3D distribuce mikrovln, která zajistí. Mikrovlnná rúra Mini Built-in MW 41IX. AMW 4IX Microwave Oven pdf manual download. Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! Rúra má elektronické ovládanie, zrkadlové sklá dvierok, lakovaný interiér a farebné prevedenie je nerezové.


Vnútorný objem rúry je litrov a priemer otočného taniera je cm. Marek Proche Zákaznická podpora. Otevřená dní v týdnu Originální díly a příslušenství.


Veškeré zboží přímo od výrobce. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


It has a Jet Start and Jet Defrost function as well as a child lock for utmost safety.

Hasonló termékek kedvező áron. Vstavaná mikrovlnná rúra s elektronickým ovládacím panelom a LCD displejom. Nerezové prevedenie a zrkadlové sklo dvierok dodávajú tomuto spotrebiču luxusný vzhľad.


Medzi hlavné prednosti tejto mikrovlnnej rúry patrí rýchly štart a rýchle rozmrazovanie a udržiavanie potravín v. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Možné zakúpiť priamo na Heureka. Call To Speak About Our Full Range Of Appliances.


Medzi hlavnú prednosť tohto výrobku patrí 3D distribúcia mikrovĺn, ktorá zaistí rovnomerné. Trouba má objem 22l, celoskleněná dvířka SMART-CLEAN, černobílý grafický displej a lakovaný interiér. Poděbrady můžete mít dnes - otevírací doba. Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS.


Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky