čtvrtek 23. ledna 2020

Skryté kování na police

Konsola skrytá na police trn 110x11mm Zn bílý. Nosnost páru při hloubce police 300mm = 30kg. Kovové kvalitní provedení.


PRO REGISTROVANÉ ZÁKAZNÍKY (ve staré verzi e-shopu) NUTNÁ NOVÁ REGISTRACE ! IČO), Vám bude poskytnuta sleva.

Umožňuje třístranné seřízení - vertikální,boční a seřízení sklonu. Montáž do stěny pomocí hmoždinek pr. Průměr trnu mm,délka trnu mm,celková délka 1mm. Například prodejce Trim nabízí za 20–korun podle průměru a délky skryté kování na police , kde nejdříve zatlučete plastovou hmoždinku a do ní vešroubujete trn. Podobná kování koupíte do stokoruny za kus, některá mají možnost asymetrického natočení trnu, aby bylo možné doladit drobné nepřesnosti při vrtání.


Praktické police a regály jsou nedílnou součástí interiérů. Kvůli zpřehlednění celkové nabídky produktů v nákupní sekci Policové konzoly, držáky se tato rozpadá ještě na několik dílčích úrovní - nyní se nacházíte v té části katalogu, ve které jsou zobrazovány pouze Držáky police. Aktuální verze katalogu nábytkového kování zde: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Skryté spojovací elementy. Konzola police skrytá x 1mm. M-KUPR Žďár nad Sázavou patří mezi přední dodavatele nábytkového kování od renomovaných světových i českých výrobců. Vyberte si z nabídky kování , drátěného programu a dalších komponent.


Na objednávku Zeptat se na dostupnost. PAX šatní skříň (výška 237cm, šíře 2m, hloubka cm) s posuvnými dveřmi, obsahuje zásuvky a police viz foto. Jediná vada je škrábanec na dveřích a menší prasklina u kování , která drží šroubkem-viz foto. Velký výběr kovových i plastových rolet. Mnoho druhů ostatního nábytkové kování.


Pokud máte atypickou skříňku a není v nabídce hotový set, roletu zhotovíme. Roletu na míru z hotovíme z plastových i kovových profilů. Skupina kování , bez kterého si výrobu moderního nábytku nelze představit.


Vruty, konfirmáty, spojovací šrouby pro pracovní desky, spojováky, policové podpěry, excentry a další. Pro každý typ montáže si zde najdete odpovídající kování. A to značek Strong, Hettich nebo Italiana Ferramenta.


Filtr – zobrazit řadit dle kat. Oznámení o uzavření poboček Vážení zákazníci v pátek 7.

Na tento den je naplánována udržba serverů. Systémů pro skladebný nábytek je mnoho. Výrobci se je snaží na nábytek umístit tak, aby byly co nejvíce skryté a zároveň k nim byl dobrý přístup.


Většina těchto spojovacích systémů je vymyšlena tak, aby k nim byl při dotahování přístup z vnitřní strany nábytku. To je vhodné především do takových prostor, kdy. Podpěry polic zahrnují policové kolíky klasické nebo na sklo či s přísavkou, konzoly - úhelníky v různých rozměrech až po skryté podpěry, které se zapustí a neruší tak dokonalé linie Vašeho nábytku. Kování na okna - okenní panty k zašroubování, zasekání, seřiditelné, skoby k zasekání i zašroubování. Okenní panty vyrábíme s různými ukončeními čepu, v mnoha povrchových úpravách.


Nábytkové kování panty výsuvy nohy. Její elegantní vzhled zajisté vylepší výzdobu vaší koupelny. Na polici můžete ručníky buď zavěsit nebo položit složené.


KVALITA A ÚDRŽBA POLICE NA RUČNÍKY Police se dodává s veškerým hardwarem potřebným pro instalaci. Za tuto dobu jsme získali mnoho zkušeností s prodejem kování pro nejnáročnější zákazníky a jejich projekty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky