středa 29. ledna 2020

Regálový systém

Vítejte v e-shopu, v kterém si rychle, přehledně a výhodně vyberete perfektní regály do domácnosti. Specializujeme se výhradně na produkty německého výrobce Element System , který je již více jak let lídrem v segmentu flexibilních nástěnných regálových sestav do domácnosti či kanceláře. Konstrukce konzolových regálů svým charakterem provedení slouží k účelnému využití skladovacího prostoru, zvyšuje kapacitu úložných míst ve skladech a přispívá k přehlednosti uloženého materiálu a zboží. Jedná se o osvědčený regálový systém s jednoduchou montáží. Pokud si chcete pořídit regály nebo regálové systémy, pak jste u HORNBACHu na správné adrese.


V případě, že vám rozměrově nevyhovuje některý z našich regálů, využijte regálový systém pro přesné využití vašeho skladovacího prostoru.

REGALSISTEM pro naše logistické potřeby zůstává vždy číslo jedna. Pokiaľ potrebujete uskladniť rôzny tovar alebo pracovný materiál, regály sú na to ako stvorené. V prípade, že vám rozmerovo nevyhovuje niektorý z našich regálov, vyberte si regálový systém pre presnejšie využitie vášho skladovacieho priestoru. Naša prvá objednávka bola na plochu 400mv jednopodlažnom variante. Výroba probíhá, jak na univerzálních, tak jednoúčelových automatizovaných pracovištích, linkách či technologických celcích.


Tato široká škála technologických možností nám umožňuje využití toho nejvhodnějšího způsobu výroby pro Vaši zakázku. Nejběžnější regálový systém , ideální pro archivy, sklady a dílny. Více o policových regálech Pojizdné regály.

Kompaktní regály Vám zajistí větší úložný prostor. Do pohybu se posuvný regálový systém Flexitek uvádí otáčením ovládacího volantu (tzv. mechanický posuv) a to vždy na příslušnou stranu posuvu. Převod je uzpůsoben tak, aby i plně založený regálový vůz nebo i více vozů bylo možné velmi lehce ovládat a uvádět do pohybu. Regál do šatny a prádelny. Skladové regály, regálový systém.


Potřebujete ve Vaší firmě efektivně vyřešit skladování? Nabízíme skladové regály, které připravíme na míru přesně podle Vašich potřeb. Ať už jste drobný podnikatel nebo vlastníte velkosklad. Použiť sa dájú ako závesná polica alebo stojaci regálový systém – vyskladanie v priestore záleží iba na vás.


Nejlevnější kvalitní, profesionální regály a regálové systémy v ČR. Pomůžeme vám snížit potřebu prostoru a díky tomu náklady. Jsme na trhu již let.


Interiéry, jako kancelář, garáž, sklep nebo menší sklady, kladou jiné nároky na regály než velké firemní sklady. Nevyhovují vám rozměry našich regálů? Sestavte si vlastní regálový systém přesně pro Váš sklad či prodejnu pomocí našeho online návrháře. Návrh kvalitního regálového systému je snadný: zvolte požadované rozměry, nosnost a vzhled.


Okamžitě vidíte cenu a dostupnost Vašeho nového regálu.

Použiť sa dá ako závesná polica alebo stojaci regálový systém – vyskladanie v priestore záleží iba na vás. Společnost Beg Bohemia dodává regály všech druhů a regálové systémy. Vybavujeme sklady, logistická centra, archivy, úřady. Kompletní návrh a montáž regálů. Doplňky: Policový regálový systém Variant je plně komfortní: každá police může být vybavena zadním dorazem, výztuhou pro zvýšení nosnosti nebo děličem police.


Do regálu je možné místo polic umístit např. Navíc regály za trvale nejnižší ceny. Někde u vás doma se skrývá místo, které lze využít. U nás najdete spoustu úložných řešení, jež se právě do takových prostor vejdou. Prohlédněte si naši nabídku úložných řešení pro malé prostory, zejména naše úložné systémy, které lze upravit dle vlastních potřeb.


Máme ale i předem připravená řešení. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky