úterý 28. ledna 2020

Sodobar domácí

V neposlední řadě představujeme automat na vodu nejvyšší kategorie. Dominantní a robustní sodobar WS-Soda Smart POU, jež Vás uchvátí zejména svým celonerezovým provedením. Pro náročnější klientelu pak dodáváme chytrý sodobar Soda Sipp POU, který vedle sody dokáže vyrobit i další nápoje, jako limonádu či víno. Zcela automatický domácí sodobar.


Stačí připojit stlačený CO vodu a elektřinu.

Litr sody za pár šestáku je vyroben tak za půl minuty. Ovládáním prostřednictvím nerezových tlačítek. Dáte za ni něco málo pod 3. Abyste však využili maximální potenciál a možnosti takového zařízení, vyplatí se znát několik technických parametrů tohoto výrobku. Nejlepším řešením dodržování pravidelného pitného režimu je koupě a provozování sodobaru nebo výrobníku sody. Sodobar díky napojení na vodovod levně a šetrně produkuje čerstvou a chlazenou pitnou vodu, nasycenou oxidem uhličitým.


Díky sodobaru tak má každý kdykoliv k dispozici čistý a ničím.

Všichni známe sifony na vodu, které jsme dříve používali pro výrobu perlivých nápojů. Pokud již starý sifon nemáte, jednoduše si pořiďte nový a moderní výrobník sody. Výroba sody je hračka a výsledek vás ohromí.


Vybírejte si Výrobníky sody podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Sodobar obsahuje také chlazení, aby měla sodovka správnou teplotu. K ovládání zařízení slouží jednoduchá konzole se třemi tlačítky – první slouží k výdeji vody, druhé sodovky a třetí umožní vstup do menu s dalším nastavením (sycení, chlazení…).


Vyrobit si vlastní domácí limonádu není s LIMO BAR žádná věda. LIMO BAR se soustředí na výrobu nízkokalorických ovocných sirupů a další sortiment, díky kterému si můžete ochutit vaše po domácku vyrobené limonády. V tom vám pomohou naše výrobníky sody a jejich příslušenství. Protože je tento sodobar v podstatě prototyp, jsou v článku uvedeny poznámky, proč jsou některé části vyrobeny tak, jak jsou a příště bych to udělal jinak. Protože nemám vysokotlaké čerpadlo, je u mého sodobaru použit princip druhý – několikanásobné vstřikování plynu do vody.


Tento princip není tak účinný jako. Sodobar PERLA mini je jedním z našich luxusních modelů, který se hodí do reprezantitvích místností, kanceláří, restaurací aj. Sodobar je výrobník sody, který se jednoduše obsluhuje a snadno udržuje a je napojen na vodovodní řad. Velká výhoda výrobníku sody je praktičnost – soda popřípadě horká či studená voda je stále připravena k výčepu a šetří Vám náklady už od prvního měsíce od nainstalování.


Nekupujte zajíce v pytli!

Zapomeňte ale na bonusy: optické zjasňovače, umělou parfemaci nebo písek. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením.


Free Shipping Available. Domácí smetanová srdíčka do koupele. Check Out Dewalt on eBay. Fill Your Cart With Color today!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky