pondělí 13. ledna 2020

Špuntovačka na víno

Popis: Prodám špuntovača na víno , na korkové zátky. Velký,těžký lis na víno v pěkném stavu. Ihned k použití či např. Pochází z první třetiny 20. Vrchní pákový mechanismus je řešen ozubeným převodem.


Technické součásti stlačující napařený špunt jsou z mosazi. Ostatní dílce zařízení jsou z litého železa. Původní mírně opotřebený povrch je konzervovaný voskovým nátěrem. Starý zajímavý strojek s pákovým závažovým mechanismem umožňujícím nastavení výšky. Podat inzerát bez registrace.


Doba dodání (od obdržení platby) 4-dní. S dopravou 2Kč, placeTábor. Nikdo nepřihazuje, buďte první. Vystavit v této kategorii.


Nabídka už bohužel skončila, ale n. Inzerát Špuntovačka v okrese Plzeň-město, cena 350Kč, od ANTIGOSSS na Sbazar. Stojany na víno , Ústí nad Labem, Czech Republic. Dřevo z kouta - stojánek na víno Zdeněk Mařas. Unsubscribe from Zdeněk Mařas?


This feature is not available right now. Please try again later. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Get without the ads. Skip trial month free. Vodu na víno meníš Svetielko luzna.


Moderný stojan na víno vyrobený z dreveného trámu, pevne uchopeného na kovovom podstavci, sa svojou veľkosťou stane dominantným prvkom vo Vašej obývačke. Pochváľte sa zbierkou svojich vín v originálnom stojane! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. More info This wine rack fuses the modern look whilst being made out of an old reclaimed wood beam that is firmly attached to the metal base. Its imposing size guarantees it will become a featur. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky