pátek 10. ledna 2020

Skříňka na nářadí

Kufry a pořadače na nářadí ) Hodnocení produktu:. Konečně můžete odepsat další položku ze seznamu přání. Náš e-shop s více jak pěti tisíci. Nabízíme univerzální policové plechové dílenské skříně – celkem 1typů v několika rozměrových a barevných variantách, které jsou dostupné s klasickými dveřmi, perforovanými dveřmi pro zavěšení nářadí nebo prosklenými dveřmi přes na první pohled které uvidíte, kde máte své nářadí uložené.


Kvalitní plechové či hliníkové skříně na nářadí do Vaší dílny jsou z prvotřídního materiálu, na jejich spolehlivost se proto můžete sami spolehnout.

Plechová skříňka na nářadí s vnitřními policemi a zásuvkami je ideální pro snadnou přehlednost. Vhodné jsou k uskladnění drobných i větších součástek. Závěsná skříňka na nářadí. Balení obsahuje 8x malý háček (cm) a 16x prodloužený háček (cm) na zadní stěnu pro zavěšení nářadí atd.


Kufr na nářadí je vhodný pro každé řemeslo. Ať už preferujete plastový kufr na nářadí nebo koženou brašnu, vždy si u nás vyberete ten správný organizér na vaše nářadí. Objednejte si kufry, boxy.

Nabídku nejlevnějších produktů seřazených podle ceny naleznete v kategorii levné Boxy na nářadí a organizéry. Nabídku našich zlevněných produktů naleznete v kategorii Boxy na nářadí a organizéry výprodej. Produkty v akci naleznete v kategorii Boxy na nářadí a organizéry akce.


Praktická, lehká skříňka na nářadí. Materiál: kombinace polypropylenu a kovu. Celkové rozměry jsou 7× 4× 8mm.


Korpus je v horní části vybaven rámečkem bránícím pádu drobných předmětů s pryžovou výplní. Police a zásuvky jsou výškově přestavitelné po mm, nosnost polic je kg. Nosnost korpusu 2kg.


Vnitřní strana dveří je vybavena Q-SYSTÉM perforací pro uchycení držáků nářadí. Tento úkol usnadňuje především praktický podnos, který se nachází uvnitř. Box Herobox má držadla, na které lze připevnit popruh usnadňu.


Vysoce kvalitní a velmi oblíbená. Kovový box na uložení nářadí s madlem pro snadné přenášení. Box rozměrů 3x 1x 1mm s váhou kg je vyroben z ocelového plechu.


Plastové skříně a skříňky z kvalitního plastu, v elegantním designovém provedení, jsou praktickým kusem nábytku nejen v domácím prostředí, ale také na zahradě, na balkóně, v dílně či garáži.

Krásná skříň na nářadí s vysokouužitnou hodnotou. Je velmi praktická pro malé prostory. Skříň na nářadí BIOHORT. V zahradě, na terase, v garáži,nebo na balkóně, chrání a udržuje pořádek, aniž by omezovala Váš životní prostor.


Zásuvka z kovu o rozměrech 3x 2x 1mm má nosnost kg. Zásuvka je usazena na kovových vodítcích opatřených kuličkovými ložisky. Modul má ploché víko, které lze použít jako pracovní desku. Kromě toho je modul vybaven pohodlnou,. Nabídka zahrnuje dílenské skříně na zásobníky s dvířky nebo bez dvířek, dílenské skříně na nářadí a počítačové skříně.


Dílenské skříně kovové. Univerzální dílenské skříně s. Tato mobilní dílenská skříňka nabízí mnoho flexibilních možností ukládání nářadí. Vnitřek dveří je vybaven navařenými držáky na nářadí , boční a zadní strany jsou perforované a poslouží jako panely pro přichycení háčků na zavěšování nářadí , materiálu a pracovních pomůcek. Vrchní úložný prostor je přitom uzavíratelný pomocí kovových spon a je možné jej navíc zajistit zámkem. Naše boxy na nářadí jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, zajištěna je tak vysoká životnost a odolnost.


Zahradní úložné bedny využijete nejen na Vaší zahradě, ale také na chatách, garážích, sklepech atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky