pátek 10. ledna 2020

Vakuová balička prodám

Vhodné pro balení všech druhů potravin, pevných i tekutých. Velmi kvalitní provedení baličky zaručí odolnost v náročných provozech. Vlastnosti: určena do náročných provozů, nepřetržitý provoz - hodin, vhod. Profesionální vakuové stroje, které ze sáčků vysají vzduch a jejich konec tepelně svaří.


V naší nabídce naleznete vakuové balící stroje, které jsou vhodné pro restaurace, hotelové provozy a celkově pro gastronomické provozy. Prodám profi vákuovou baličku VBN4. Používaná v domácnosti, ale určiná i do potrav. Pro vakuování a zatavení v jednom kroku.


Celonerezové provedení. Nastevení doby sváření. Rozměr komory: x cm. MagicVac dovážíme do České republiky a na Slovensko. Najdete u nás širokou nabídku vakuových baliček pro domácnosti a menší provozovny, vakuovacích sáčků a vakuovacích nádob.


Poloautomatický a analógový vákuový baliací stroj komplet zostrojený z nerezovej ocele. Predstavuje prvý krok v profesionálnej oblasti balenia potravín. Popis: Základní řada kvalitních komorových baliček holandského výrobce Turbovac. Samozřejmostí je záruční a pozáruční servis.


Ke stroji nabízím i kompletní sortiment obalového materiálu. V případě zájmu nabízím bezplatné. E-shop, kamenný obcho náhradní díly , servis, poradenství.


Externí domácí vakuová balička BEE 2vs vestavěnou kuchyňskou váhou a funkcí marinování. Váhu lze odejmout a uschovat ze spodní strany vakuovačky. Možnost nastavení vlhkosti potravin i rychlosti vakuování. Kompaktní a skladná varianta pro domácí vakuování.


Uvedená cena je bez DPH. Vakuové balení je efektivní postup pro uchování potravinářských výrobků, přispívající k jejich delší trvanlivosti. Vakuování potravin přináší do moderní gastronomie nové trendy a postupy, které umožňují hygieničtější a komfortnější práci se surovinami. Při správném používání dokáže vakuová balička v komerčním gastronomickém provozu uspořit nemalé množství času i peněz.


Proto poptávka po vakuových baličkách. Kvalitní vakuové baličky pro domácnosti i menší provozovny. Revolučný spôsob uchovávania potravín vo vákuu (tj bez pôsobenia vzduchu) predĺži až násobne ich trvanlivosť. Vďaka vákuovaniu si potraviny uchováv.


Minimálně používaná, nyní nevyužitá. Automatický servisní program údržby vakuového čerpadla, digitální ovládání s časovým řízením jednotlivých kroků. Vakuová balička pro kuchyňské provozy, výrobny , vyrobena v EU! Vypouklé plastové víko Olejová pumpa Busch 8. Balička vakuová komorová ECO-PACK Určena pro větší zatížení, nepřetržitý provoz až hodin.


Dokonalé odsátí vzduchu umožňuje prodloužení doby skladování v mrazničkách až na - roky! Stará roky, původní cena 119. Ponúka dve rýchlosti vákuovania, izoluje potraviny od nepríjemných pachov z chladničky alebo mrazničky a umožňuje vákuovať suché aj mokré potraviny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky