středa 29. ledna 2020

Regály do skladu

Ačkoli je slovo regál italského původu a do našeho jazyka bylo přejato z němčiny, neexistuje důvo proč upřednostňovat zahraniční regály před regály české výroby! Univerzální regály do skladu. Naše skladové regály se vyznačují vysokou variabilitou. Police jsou ve všech kovových regálech výškově nastavitelné a regálové bloky lze vystavit do dlouhých řad.


Lze je tak přizpůsobit dle vašich požadavků.

Díky kvalitnímu zpracování mají vysokou odolnost a nosnost. Zpřehledněte a zjednodušte své skladové hospodářství. Vybavte sklad profesionálními kovovými systémy. Snadno a rychle je nastavíte pro velké palety i malé krabice.


Regály do skladu - skladové regály. Euro regály ASPR jsou bezšroubový systém, ve kterém do sebe jednotlivé segmenty regálu zapadají velice jednoduše a jsou snadno nastavitelné co se výšky jednotlivých podlaží týče. Naše nabídka počítá s tím, že časem nemusí jen základní regál stačit a bude potřeba jej rozšířit o další úložný prostor.


Do skladu se hodí průmyslové profesionální regály , které uspokojí i vaše nejnáročnější potřeby.

Už jedna polica dokáže uniesť hmotnosť až 6kg. Nosníky regálov sú pozinkované, oceľové, s možnosťou výberu kovových, oceľových alebo laminátových políc. Policové regály vhodné pre skladovanie vo väčších skladoch. Ospravedlňujeme sa, ale vzhľadom na situáciu som museli prerušiť prevádzku na našej slovenských pobočke. KOVOVÉ REGÁLY A REGÁLOVÉ SYSTÉMY, LAMINOVANÉ POLICE DO DOMÁCNOSTI, DO SKLADU , REGÁLY DO DÍLNY.


Kovové regály a regálové systémy, regálové systémy do skladu. Dodáváme kovové regály a regálové systémy s lakovanýma a DTD policema. Zaměření prostoru zdarma. Návštěva naším pracovníkem, zaměření daného prostoru pro potřeby regálového systému, zjištění Vašich potřeb, představa a možnosti manipulace - jakou technikou disponujete a jakou kapacitu regálů nebo vybavení potřebujete do skladu , domácnosti nebo kanceláře. Jsou vhodné pro uskladnění rozmanitého ručně ukládaného materiálu.


Ich obvyklé využitie je v skladoch, archívoch alebo menších dielňach. Kromě regálů do skladů nabízíme také drátěné nebo dřevěné regály , které jsou vhodné zejména do interiérů a kanceláří. Pokud hledáte optimální řešení skladování v archívu, vyberte si ze sekce Archivační regály na šanony, ve které naleznete modely vhodné zejména pro skladování šanonů. Vyberte si nový regál do garáže, do skladu , do kanceláře nebo třeba kvalitní regál do obchodu s doručením do hodin. Na všechny regály je prodloužená záruka let.


SNADNÉ SMONTOVÁNÍ A PŘESTAVBA. Všechny regály jsou bezšroubé, jednoduše se montují a mohou se chlubit prémiovým lakováním za cenu běžného.

Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov. KOVONA, Fieldmann, N5K Group s. Nerezové skladové regály různých nosností, velikostí s jakýmkoliv množstvím polic jsou často vyhledávanou položkou našeho e–shopu. V naší nabídce najdete nerezové regály plné, perforované a také roštové.


Nejpraktičtější skladovací nábytek jsou otevřené regály. Paletové regály slouží pro uskladnění europalet. Naša ponuka počíta s tým, že časom nemusí len základný regál stačiť a bude potrebné ho rozšíriť o ďalší úložný priestor. Pomohou vám vytvořit systém a pořádek ve vaší garáži i domácnosti.


Výhodou je možnost nastavení výšky polic, jednoduchá manipulace, široká variabilita. Základní rozměry vychází z pozinkovaných policových regálů UNIZINC. Milí zákazníci, na zvýšený dopyt po regáloch a regálových systémoch reagujeme veľmi rýchlo. Aj naďalej ich zvládame expedovať dnes, ak si ich objednáte do 17:hod.


V podnikání je často nejen čas vyvážen penězi, ale i prostor. Skladovací prostory nejedné firmy praskají ve švech a přestěhovat se do většího znamená utratit víc peněz za nájem. Jsme česká společnost, která vyvíjí a vyrábí skladovou techniku, regálové systémy, nabízí logistické řešení ušité na míru i výrobu archivů, archivačního zařízení a sklady depozitářů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky