čtvrtek 30. ledna 2020

Skrinka se zrcadlem

Hledáte nábytek do koupelny a potřebujete skříňku se zrcadlem ? Vyberte si závěsnou koupelnovou skříňku, skříňku se zrcadlem i osvětlením. V praktickém úložném prostoru schováte hygienické potřeby a vaše koupelna bude jako z katalogu. Každá koupelna potřebuje zrcadlo, a koupelnové skříňky se zrcadlem jsou ideální řešení malého prostoru. Vybrat si můžete z několika provedení tak, aby vyhovovala vaší představě.


Skrinka se zrcadlem

Zde se nacházíte: Heureka. Zrcadlové skříňky a galerky do koupelny se vyznačují především úložným prostorem vhodným pro koupelnovou výbavu. Slouží jako klasická zrcadla a zároveň. Basic II koupelnová skříňka x se zrcadlem.


Bílá kovová galerka se zrcadlem x 55. Kovové provedení – antikorozní úprava. Nabídka umožňuje výběr rozměrů ze dvou variant. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zdá se vám vaše místnost malá? Nabízíme skříně s posuvnými nebo otočnými dveřmi, s poličkami nebo se šatní tyčí. Skříňky se zrcadlem do koupelny, Nabytekmorava.


Vážení a milí zákazníci. I přes současnou velice nepříjemnou situaci celý náš tým pracuje na maximum a OBJEDNÁVKY DORUČUJEME PO CELÉ ČR! A díky šatní skříni se zrcadlem se o tom můžete přesvědčit každý den. Zrcadlo navíc dodá vaší ložnici prostornost a světlo. Stačí si jen vybrat tu pravou.


Koupelnová skříňka se zrcadlem K 11. Elegantní koupelnová skříňka se zrcadlem a dvěma skříňkami. Tato zrcadlová koupelnová skříňka dodá Vaši koupelně elegantní vzhled a stane se nepostradatelným kusem nábytku Vaší domácnosti. Police se zrcadlem má jednoduchý vzhled a nabízí dostatek prostoru pro kosmetiku a doplňky na otevřených policích.


Doplňte si tento kousek io ostatní koupelnový nábytek ze série TIA a získejte tak celistvý obraz vaší koupelny! Závěsná skříňka se zrcadlem do koupelny GALAXY 8white v moderním designu je součástí skupiny koupelnového nábytku GALAXY. Konstrukce je vyrobena z laminované dřevotřísky odolné proti vlhkosti v bílé barvě, dvířka jsou vyrobena z desky MDF potažené fólií rovněž odolné proti vlhkosti. Dvířka jsou zrcadlová a. První co nás napadne při pomyšlení na skříňku do koupelny, je ta pod umyvadlo. Jenže kromě mytí rukou, je potřeba si také ráno vyčistit zuby a upravit se.


A k tomu se báječně hodí koupelnová skříňka se zrcadlem. Vejde se do ní totiž mnoho důležitých propriet. Go ve světlém dekoru dub sonoma má elegantní zkosený design bočních rámů a ideálně se hodí jak do moderního, tak do klasicky zařízeného prostoru předsíně nebo jakékoliv jiné místnosti. Skříňku se zrcadlem potřebuje do koupelny bezpochyby každý z nás. Tato je vyrobena z kvalitních materiálů, s hranou odolnou proti poškrábání, atd.


V e-shopu Nábytek-helcel. Nemusíte se tedy nechat ničím omezovat, a to ani finanční stránkou. Vyrobena v kombinaci bílé barvy a zrcadlových dveří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky