pátek 24. ledna 2020

Skříňka s umyvadlem

Skříňka s umyvadlem

Zařizujete koupelnu a sháníte koupelnovou skříňku s umyvadlem ? Závěsná koupelnová skříňka je praktická a usnadní čištění podlahy. Baterii a odpad je třeba si dokoupit. Výhodou pak je, že si můžete vybrat baterie přesně dle svých představ. Při nákupu nezapomeňte, že nejdříve je třeba pořídit skříňku s umyvadlem a až pak odpad. Skříňka s umyvadlem do koupelny.


Skříňka s umyvadlem

Keramické umyvadlo se skříňkou v jednom balení. Přinášíme oblíbený design v nižší cenové hladině v provedení a vybavení. Vodovodní baterie a sifon není součástí dodávky, vybrat si však můžete dle vašeho vkusu z naší široké nabídky.


Získáte tak dostatek úložného prostoru třeba na ručníky. Jestliže chcete mít všechno dokonale sladěné, není nic lepšího, než si pořídit skříňku s umyvadlem , která dokonale zapadne do vaší koupelny. Nemusíte řešit, zda se vám umyvadlo vejde nad skříňku a kam uložit všechny nezbytné přípravky a ručníky. Nabízí spoustu úložného prostoru v zásuvkách, které se snadno, lehce a tiše ovládají. Detail produktu Do obchodu.


Skříňka s umyvadlem

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nechybí umyvadla, sanitární keramika (wc, bidety a keramická umyvadla), koupelnový nábytek, vodovodní baterie a široká škála koupelnových doplňků. Série Jika Plan, dodá koupelně luxusní nádech a poskytne větší pohodlí při ukládání různých koupelnových. Kingsbath Liga koupelnová skříňka s umyvadlem. Elegantní skříňka s umyvadlem KOLO TRAFFIC, se hodí do každé koupelny.


Minimalistické a čisté provedení skříněk Cubito-N zaujme na první pohled a dodá koupelně moderní vzhled. Dvířka koupelnové skříňky jsou z lamina nebo lisované MDF a jsou ve vysokém lesku. Na dvířkách skříňky je od výroby ochranná fólie, která.


Koupelnová skříňka s umývadlem K 22. Je to elegantní řešení, jak schovat sifon a ještě ušetřit prostor. Vybírat můžete jak skříňky s moderními hranatými tvary i skříňky v retro designu. Nabízíme široký sortiment umyvadel s vestavěnými skříňkami.


Celkový vzhled koupelny dolaďte výběrem koupelnového zrcadla. Dekor bílý ve vysokém lesku, 50x80x32-50. Nyní dostupné pouze na prodejnách - osobní odběr Dostupnost v d. Bílá umyvadlová skříňka s umyvadlem nabízí praktický úložný prostor ve dvou zásuvkách. Kvalitní český výrobek za skvělou cenu ! Díky bílé barvě a čistým liniím bude skříňka s umyvadlem ideální i do malých koupelen.


Chytrá řešení v kombinaci s kvalitou provedení a designem podléhajícím moderním trendům dostávají nový název, a to Jika Cube. Jika Cube závěsná skříňka se dvířky včetně keramického umyvadla. Umyvadlo na skříňku z bílé sanitární keramiky disponuje. Rozměry umyvadla 77cmx52cm výška skříňky s umyvadlem 80cm skříňka se sroubuje na zeď. Kařez u Mýta, nebo Králův Dvůr.


Nejsem ledajaká kočka, já mám totiž odbornost, jsem specialistka na koupelny. Všemu rozumím a ráda kecám do všeho. Vysvětlím vám i to, o čem nemám ani zdání a bude to pravda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky